Sådan spiller du Baseball

Sådan spiller du Baseball

Fange bolden, ramte bolden og kaste bolden. Det virker simpelt, men nuancerne i baseball gør det til et strategispil. Og mens en professionel baseball manager aldrig holder op med at lære om spillet, kan du sætte pris på amerikansk tidsfordriv ved at lære disse grundlæggende regler.

Spilområdet

Spillet spilles på et pizza-wedge-felt, der stammer fra et hjørne med en permanent monteret, hårdfladt femsidet base i form af et hus, kaldet hjemmeplade. Der er tre bløde gummibaser, der sammen med hjemmeskiltet omfatter infielden. Hver af disse fire baser er 90 fod fra hinanden i den store ligakugle, med hjørnebassinerne, første og tredje, der sidder på de ujævne linjer, der strækker sig fra hjemmet, gennem udebanen. Et hjemløbshed, som normalt ligger mellem 330 og 420 fod fjernt fra hjemmet, markerer udgravningsgrænsen som pizzaens skorpe. En rydder, der rydder hegnet, har ramt et hjemmebane, der scorer sig selv og alle spillere, der allerede er på basen. En fodhøje bakke, der hedder krukkehøjen, sidder midt i infield diamanten, 60 meter seks tommer fra hjemmeplade. Højen er kronet på toppen af ​​en permanent, hård, hvid stribe kaldet en gummi.

Roster af spillere

Ni aktive spillere forsvarer feltet. Krukken står på toppen af ​​højden og smider pitcher til en catcher, der går ud af spil bag hjemmeplade. En første og tredje baseman spiller forsvar i nærheden af ​​deres respektive baser, mens en anden baseman og shortstop forsvarer midten af ​​infieldet, der strækker anden base. Tre fielders forsvare udfieldets udvidelse: en venstre, midter og højre feltløber. Hver defensiv spiller er ansvarlig for at fange bolde ramt eller kastet ind i deres område.

Strike Zone

Hvert hold skiftes mod at forsvare den anden. Afspilningen starter, når kanden med sin fod er i kontakt med gummiet, kaster bolden til opfangeren. Kuglen skal kastes gennem eller nær strejkeområdet, et imaginært todimensionalt rektangel, der svæver over og spænder over 18-tommers bredde af.home plade. Vertikalt starter denne zone ved hulen af ​​en smadens knæ og stiger til en tomme eller to over navlen. Den kastede tonehøjde, i dommen af ​​en dommer, der står direkte bag fangeren, passerer enten gennem zonen for strejke eller misser, som tæller som en bold.

Scoring kører

Fire bolde resulterer i en tur, og hitter tager første base, mens tre strejker omfatter en strejke. Stående i batterens boks ved siden af ​​pladen forsøger hitteren, svingende en flagermus, at slå bolden til et retfærdigt område. Når han har slået en bold ret, skal røret løbe til første base, før en spiller kan fange bolden og smide det til en fielder der. Forsvarerne træder tilbage til hitteren ved at få en strejke, enten svingende eller kaldet af dommeren; ved at fange den slagte bold, inden den rammer jorden; ved at mærke hitteren i basislinjen med bolden eller ved at røre en base er løberen nødt til at tage en gang bolden er ramt. Løberen er sikker, mens du rører ved et af baserne; han forsøger at løbe rundt om alle tre baser - under hans bat eller på hinanden følgende - før en tredje ud er lavet og scorer et løb for sit hold, når han krydser hjemmeplade.

Ni Inning Game

Kun en hitter kan optage en base ad gangen, og bolden er altid i spil. Løbere forsøger undertiden at stjæle en base, når kannen begynder banen. Når det forsvarende hold får tre outs, skifter holdene sider. Det andet hold flagermus, mens de, der har ramt, tager til banen for at forsvare. Baseball er unik, fordi det ikke måles efter tid, men ved mulighed. Når begge hold har slået og lavet tre outs, er den første af ni innings færdige. Hvis spillet er bundet efter ni forsøgsperioder, spilles ekstra innings, indtil båndet er brudt.

Del:
Kommentarer