SĂĄdan spiller du 7-on-7 fodbold

SĂĄdan spiller du 7-on-7 fodbold

Oprindeligt et segment af praksis for quarterbacks, modtagere og den defensive sekundære interesse for 7-on-7 fodbold er vokset og udløst mange off-season turneringer og ligaer landsdækkende. Tusinder high school fodboldspillere er ivrige efter at deltage for at arbejde året rundt om deres gridiron-relaterede færdigheder, og også som en anden avenue for at få opmærksomheden fra kollegium rekruttere.

FeltmĂĄl og regler

Feltlængden for et 7-til-7-spil er 45 meter (40 meter, hvis du spiller AAU), og standard fodboldbanen bredde på 160-fod. Endzonen er 10 meter dyb. Feltet er markeret i tre lige 15-yard segmenter. Forbrydelsen vinder en første ned, når bolden flyttes forbi et 15-yard segment. Hvis der ikke er lavet først efter tre downs, får det andet hold bolden. Spil består af 30 minutters spil med en løbende ur. En touchdown er værd at seks point. En defensiv touchdown kan scoret, hvis en aflytning er returneret forbi 45-yard linjen. Efter en fangst betragtes modtageren, når den berøres af en forsvarer. Der er ingen blokering tilladt.

Udstyr

Alle spillere skal have en beskyttende mundbeskyttelse. Uniformen består af en lagtrøje med et individuelt nummer og matchende shorts / bukser. Standardgummi eller støbte klammer er tilladt. Metal klipper er ikke tilladt. Hvert hold er ansvarlig for at levere sin egen fodbold til offensiv serie.

NĂĄr 7-on-7 bliver 7-on-8

Konkurrencer, der involverer gymnasier i løbet af sommerøvelsen, kan faktisk give et forsvar til at sætte otte forsvarere på banen. Hvorfor? Et forsvar, der udnytter 33/35 Stack, har kun tre down linemen. De forskellige blitz-kombinationer kan ikke simuleres uden at have den ekstra spiller. 30-Stack hold er enige om, at en af ​​spillerne vil blitzing. I disse typer konkurrencer vil blitzing-afspilleren tage et par skridt mod QB og falde til et knæ, der i det væsentlige bliver en ikke-deltager i spillet. Selv om dette hjælper forsvaret til at øve sig, tillader det også, at lovovertrædelsen praktiserer en stakforsvar.

7-on-7 spil

Spil skabt til et 7-on-7 spil udnytte reglerne i spillet. Reglen "fire sekunder" oversætter til modtagere, der kører kortere passruter. Der er også et større fokus på krydsning af ruter, da forsvar har tendens til at spille mere mand-til-mand-dækning. Hold med high school-forbindelser bruger 7-on-7 konkurrencer som en forlængelse af praksis og vil køre spil som spejle spiller, som vil blive kørt i løbet af deres fodbold sæson.

Del:
Kommentarer