Sådan spiller du 3-på-3 basketball

Sådan spiller du 3-på-3 basketball

Hvis du aldrig har spillet 3-on-3 basketball, går du glip af et af de mest spændende og konkurrencedygtige kortsidede basketballspil rundt. 3-on-3 følger grundlæggende de samme regler som traditionel basketball, men spilles kun på halvdelen af ​​retten. En 3-on-3 basketball turnering kan være fantastisk til lejre eller et pick-up spil med begrænsede mennesker. Følg disse trin for at lære at spille 3-on-3 basketball.

Vælg dine hold. Hold skal have 3 spillere, men kan have så mange som 6 til substitutioner.

Vend en mønt for at se hvilket hold der får bolden først. Holdet med bolden først vil kaste bolden bag bag 3-punkts linjen. Dette kaldes tilbagekoblingslinjen og er hvor afspilningen altid nulstilles.

Spil som du ville i en regulering basketball spil i form af at forsøge at lave en kurv. Hver kurv inde i 3-punktsbuen er værd at point, og hver bag buen er to værd værd. De fleste spil spilles til 20; Dette kan dog justeres afhængigt af om du spiller et pick-up spil eller turnering. Efter hver lavet kurv skifter bolden besiddelse og kastes ind bag bag 3-punkts linjen.

Tag bolden bag 3-punkts linjen på et modsat holds ubesvarede kurv eller en stjæle for at nulstille spillet. Du må ikke genoptage en ubesvaret kurv af det modsatte hold, medmindre du tager det tilbage og nulstiller spillet. Du kan sætte et skud af en holdkammerat tilbage.

Supplerende spillere under tilbagestilling, når spillerne bliver trætte. At have spillere til rådighed for substitution giver dig en bedre chance for at vinde.

Ring til dine egne fejl. Alle fejl skal kaldes, når de sker. Point tæller, hvis en spiller er fouled og bolden går i bøjlen. De første otte fejl er en reset af besiddelse. Hver fejl efter otte er et frie kaste, et værd værd.

Del:
Kommentarer