Sådan sparer du penge på Jenny Craig ugentlige madomkostninger

Sådan sparer du penge på Jenny Craig ugentlige madomkostninger

Ugentlige madomkostninger på Jenny Craig-programmet kan være høje, især i begyndelsen, når det er vigtigt at overholde strikt til kosten. Tænk uden for kassen og spar på dine Jenny Craig mad køb ved at erstatte nogle af menupunkterne og krydderierne med varer fra supermarkedet. Lad din konsulent vide, at du har brug for fleksibilitet med menuplanlægning. Du kan implementere andre elementer, så længe du holder øje med kalorier, portioner og liste alle elementer på den ugentlige menuplanlægger.

Køb kun "ekstra", hvis det er nødvendigt. Jenny Craig tilbyder flere valgfrie varer til salg. Selvom din konsulent måske forsøger at overtale dig til at købe Jenny Craig vitaminer og når som helst søjler, er du den ender med ansvar for dine køb.

Tjek for lignende krydderier i supermarkedet. Jenny Craig-krydderier omfatter et par salatforbindelser og sirup til fransk toast. Der findes en overflod af lavt kalorieindhold, fedtfri dressinger og kalorier med lavt kalorieindhold på markedet; Fordelen ved Jenny Craig-krydderier er, at de er forudmålt og pakket til en enkelt servering. Brug en måleske, så du kan spore dine kalorier og portioner på din menuplaner, ved hjælp af de billigere krydderier fra dit lokale supermarked.

Udskift snacks og morgenmad barer med sammenlignelige ting. De fleste Jenny Craig desserter og snack godbidder er mellem 100 og 150 kalorier og lavt fedtindhold. Du kan købe flere lignende godbidder i købmanden. Kig i kagen og krakkergangen til færdigpakkede 100-kalorieindhold, enkeltbetjente cookies eller kiks.

Hold fast i din plan og mød dine mål rettidigt. Når du nærmer dig eller opfylder dine vægttabsmål, vil din konsulent hjælpe dig med at planlægge menuer alene. At regne mindre på Jenny Craig måltider vil spare dig penge.

Del:
Kommentarer