Sådan snurrer en Baton

Sådan snurrer en Baton

Twirling findes i mange gymnastik og danseventyr. De mest almindelige er baton twirling majorettes, der ofte udfører med marchere. Twirling involverer ikke kun twirling sig selv, men også gymnastik, dans og jonglering. For at komme i gang skal du begynde med følgende trin for at begynde at lære at snurre som en proff.

Hold stafetten lodret i din dominerende hånd. Med din pegefinger og tommelfinger, tag fat i midten af ​​stafetten og hold tavlen løst. For begyndere skal du placere din langfinger mellem tommelfingeren og pegefingeren med din langfinger på stavens tommelfingerside. Det skal ligner at holde en blyant.

Drej dit håndled, så håndens bagside vender op og lidt til venstre. Dette vil dreje stafetten så den er næsten vandret. Hvis du vender tilbage, skal du blot vende retningerne.

Drej dit håndled igen, så din håndflade nu vender opad. I samme bevægelse skal du følge gennem samme drejning af dit håndled, så det ser ud som om du vil pege på publikum foran dig. Denne bevægelse skal være glat. Taljen vil nu pege fremad.

Drej hele din underarm denne gang, indtil indersiden af ​​dit håndled nu vender opad og spidsen af ​​stafetten, der peger opad, bevæger sig fra at pege opad og nu pege fremad og lidt nedad. Du vil have denne bevægelse til at være glat. Nøglen til baton twirling er at holde dine bevægelser glatte.

Tag pegepinden i, så det spids, der pegede væk fra dig, nu peger direkte på dig. Taljen skal være lidt skrå og ikke helt lodret.

Gentag trinene. I stedet for at starte i en perfekt lodret position som du gjorde i begyndelsen, begynder du med den lidt skrånende position, du lige har gennemført. Flyt langsomt, indtil du forstår og husker alle bevægelserne. Derefter begynde opbygningshastighed. Det skal se ud som stafetten spinder en cirkel med et lille twist til bevægelsen.

Del:
Kommentarer