SĂĄdan Snowboard Down Black Diamond

SĂĄdan Snowboard Down Black Diamond

De sorte diamantskråninger på skisportssteder er forbeholdt skiløber og snowboarder, der har opnået ekspertstatus eller de amatører modige nok til at tackle deres stejle hældning og uforudsigelige terræn. Læs disse trin for at forberede din første tur ned på den sorte diamant på et snowboard.

Forkæle dig selv med terrænet, før du forsøger at udføre en ekspert sorte diamantløb. Hvis du aldrig har snowboardet kørslen, før du skal tage højde for sneforholdene og omdømmet af kørslen, før du prøver det. Icy betingelser og en overflod af træer gør for en farlig løb på en sort diamant.

Brug dine arme til balance. Når du først har besluttet, hvad der løber for at tackle, skal du holde op med at bekymre dig om at se cool ud og holde dine arme ud til dine sider. Du har brug for denne ekstra balance for at bevare kontrollen, indtil du får mere erfaring på de sorte diamantløb. Når du har følelsen for kørslen, kan du arbejde på at rydde op i din formular.

Styr din hastighed for at undgå at miste kontrollen. Dette gøres bedst ved at holde bordet vinkelret på bakken og aldrig lade det gå ned ad bakken i meget lang tid. Kør over kørslen så meget som muligt for at holde din hastighed til et overkommeligt niveau. Da du bliver mere sikker på hældningen, kan du øge din hastighed og stadig køre sikkert.

Brug støjen til din fordel. De fleste sorte diamantløb vil have mululer bygget op af hundredvis af skiløbere og snowboarders udskårne sving. Brug enten dipsene skåret mellem stødene som et spor, der skal følges, eller brug toppen eller kanten af ​​mogulen til at dreje på, udøve tryk for at skrubbe off speed. Se fremad, når du gør dig vej ned ad bjerget og planlægger din vej gennem bumpene, mens du går.

Del:
Kommentarer