Sådan sænkes urinsyre niveau Naturligt

Sådan sænkes urinsyre niveau Naturligt

Hvis du tidligere har haft en episode af gigt eller er blevet diagnosticeret med et højt indhold af urinsyre, skal du lære, hvordan du selvsagt kan nedsætte dit urinsyreindhold!

Det første afgørende skridt i at sænke dit urinsyre niveau er at kontrollere hvad der går ind og ud af dit fordøjelsessystem. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand til dem med højt indhold af urinsyre. Vand hjælper med at fortynde urinsyre samt hjælpe kroppen med at skylle det ud. Alkohol har været kendt for at hæve urinsyre niveauer.

Dernæst se hvilke medicin du tager. Visse medikamenter kan faktisk øge urinsyre niveauer, så tal med din apotek og lokale læge om dine lægemidler for at sikre, at de ikke vil skabe komplikationer.

Du skal helt sikkert se, hvad du spiser. For at sænke dit urinsyre niveauer skal du sørge for at undgå at spise mad højt i puriner. Dette skyldes, at urinsyre er et nedbrydningsprodukt af puriner. Disse omfatter kød, nogle skaldyr og visse grøntsager, herunder svampe og blomkål. Mælk med lavt fedtindhold kan medvirke til at nedsætte dit urinsyre niveau såvel som vitamin C.

Til sidst skur de ekstra pund! Vægttab bidrager til et lavere urinsyre niveau. Prøv at gå eller køre i omkring 45 minutter om dagen. En enkel tur hver dag kan hjælpe med at reducere urinsyre niveauer. Sørg dog for, at du ikke har et hurtigt vægttab. Dette kan faktisk udløse en stigning i urinsyre niveauer. Tag baby skridt og udøve den sunde måde.

Del:
Kommentarer