Sådan sænkes østrogen niveauer hos mænd

Sådan sænkes østrogen niveauer hos mænd

Selvom hormonet østrogen normalt er forbundet med kvinder, er en lille del af hormonet også nødvendigt hos mænd. Høje østrogenniveauer kan forårsage uønskede bivirkninger hos mænd som nedsat sexdrev, træthed, vægtøgning, prostata problemer og forstørrede bryster (gynækomasti). Når mænd er ældre, har østrogeniveauerne en tendens til at stige. Visse livsstil og kostændringer kan hjælpe mænd med at reducere østrogenniveauer og øge testosteron i kroppen.

Oprethold en sund kost, der er velafbalanceret og høj i frugt og grøntsager. Træn regelmæssigt - mindst 30 minutter om dagen. Engagere i moderat til høj intensitet træning som aerobic, cykling, løb, gå eller vægt træning. Dette vil øge muskelmassen og hjælpe med at reducere østrogenniveauerne.

Reducer forbruget af alkohol og grænseindtag til højst en drink om dagen. Alkohol påvirker levers evne til at nedbryde østrogen, hvilket resulterer i øget østrogenindhold i kroppen.

Undgå eller begrænse forbruget af sojaprotein, som næsten er identisk med den kemiske sminke af østrogen og kan efterligne nogle af hormonets virkninger.

Tag kosttilskud af vitamin zink - 50 mg to gange om dagen. Lavere frekvens eller doser, når symptomerne begynder at formindske. Zink hjælper konvertere østrogen til testosteron og kan sænke niveauerne.

Udforsk hormonudskiftningsterapi, som kommer i en række receptpligtige medicinoptioner som gelatinekapselpiller, injektioner, topiske cremer og geler, hudpletter og pelletformer. Pellets implanteres under huden af ​​en læge. Pellets og kapsler frigiver normalt det højeste niveau af hormoner sammenlignet med de andre former.

Tips

Sørg for at konsultere din læge, før du gennemfører en livsstilsændring for at ændre hormonniveauet.

Del:
Kommentarer