Sådan sænkes DHT

Sådan sænkes DHT

DHT eller dihydrotestosteron er et kemikalie i kroppen, der kan udløse hårtab, når det produceres i store mængder og kan også være en faktor i forskellige prostata problemer. Hvad angår hårtab, binder overskydende DHT hårsækkene. Dette forstyrrer deres næringsstofforsyning, hvilket får dem til at krympe og til sidst dø. Overskydende DHT udvider også prostata, hvilket kan føre til godartet prostatahyperplasi og endda prostatakræft.

Tips til generel DHT-reduktion

Tilsæt sojamad til din kost. Ifølge en Harvard Medical School Study offentliggjort i en 2003 udgave af Journal of Nutrition, hæmmer sojamad dannelsen af ​​DHT. Hele sojamad som tempeh, tofu og sojabønner foretrækkes til forarbejdet soja, der findes i kødsubstitutter.

Drikk sort te. Harvard-undersøgelsen fandt også, at sort te nedsatte DHT-dannelse. Grøn te kan også være gavnlig, undersøgelsen bemærkede, men sort te producerede mere gavn.

Arbejd med en sundhedspleje, der har erfaring med at bruge naturmedicin, før du vender til kosttilskud. Dette er især vigtigt, når man beskæftiger sig med hormonelle processer. Mange kosttilskud på markedet hævder at sænke DHT niveauer, men har ofte ingen solid videnskab til at sikkerhedskopiere deres krav. Arbejde med en vidende professsional kan hjælpe dig med at designe en sikker og effektiv behandlingsplan.

DHT Produktion og hårtab

Overvej at bruge Propecia til hårtab, hvis du er en mand. Denne FDA-godkendte behandling forhindrer testosteron i at konvertere til DHT.

Brug så palmetto og lakridsupplement. Ifølge alternativ medicin ekspert Dr. Andrew Weil, disse kosttilskud kan sænke DHT produktion. Rådfør dig med en praktiserende læge, der har erfaring med at bruge alternative behandlinger. Dit bedste valg er en medicinsk uddannet læge, der integrerer naturlige terapier i hans behandlingsregimer.

Se din læge om hårtab, hvis du er kvinde. I nogle tilfælde er det udløst af hormonelle ubalancer mellem mandlige hormoner som DHT og kvindelige homoner. Din læge kan undersøge dig og foreslå behandlinger for at genoprette hormonbalancen og hårvæksten.

Advarsler

Saw palmetto er ikke egnet til kvinder. Propecia er kun godkendt til mænd og kan forårsage bivirkninger som nedsat seksuel interesse og funktion. Kontroller altid med din læge, inden du bruger kosttilskud eller andre typer behandlinger.

Del:
Kommentarer