Sådan sænkes blodsockerniveauet

Sådan sænkes blodsockerniveauet

Sådan sænkes blodsockerniveauet. Hvis dit blodsukkerniveau er for højt, er det afgørende for dit helbred, at du sænker dit niveau med det samme. Høje blodsukkerniveauer øger risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde, nyresygdom, diabetes og syns- og nerveproblemer. Lær hvordan man tager sig af din krop, så du kan nyde godt helbred.

Øvelse vil sænke blodsukkerniveauet. Lav tid i din tidsplan for en regelmæssig øvelsesrutine, selvom den bare går. Gå ned ad bakke, hvis du er for tung eller svag til at starte et regelmæssigt træningsprogram, vil du stadig nyde godt af at reducere dit blodsukkerniveau.

Spis en sund kost og drik rigeligt med vand.

Spred dine måltider hele dagen. Det er bedre at spise fem små måltider og derefter tre store.

Tilsæt kanel til din kost hver dag for at hjælpe med at sænke dit blodsukkerniveau.

Tag dine medicin, hvis du er på nogen, på samme tid hver dag.

Undgå læskedrikke og fødevarer med højt indhold af sukker og kulhydrater.

Vær opmærksom på de virkninger, som over-the-counter medicin har på dit blodsukker niveau.

Tips

Tag dig tid til at lære om årsagerne til, at du har højt blodsukkerniveau, og blive uddannet på alle måder at sænke disse niveauer. Stressfulde situationer kan medføre, at dit blodsukker øges. En nylig undersøgelse fastslår, at kirsebær kan reducere blodsukkerniveauerne.

Advarsler

Hvis du skal have en alkoholholdig drik, skal du vælge en, der er lavere i sukker. Hvis du har en blandet drink, skal du bruge sukkerfri mixere.

Del:
Kommentarer