SĂĄdan slippe du af tilbage fedt til at passe en brudekjole

SĂĄdan slippe du af tilbage fedt til at passe en brudekjole

Så længe du har få måneder til at spare, bør du gøre betydelige fremskridt med at slippe af med fedt, der gør din brudekjole for tæt. Tag en velafrundet tilgang, der omfatter aerob træning, styrketræning og en sund kost for at få den bedste chance for succes.

Spot Reduction Myth

Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at såkaldt "spot reduktion" er en fejl, minder ExRx.net. Med andre ord kan du ikke blot "arbejde" ryggen for at tabe fedt i dette område. Specifikke øvelser kan målrette mod rygområdet, men de tjener til at tone musklerne i ryggen og vil ikke nødvendigvis målrette mod fedtet der. For at slippe af med fedt, skal du spise godt og lave øvelser, der brænder overordnet kropsfedt; Derfor er den velafrundede tilgang bedst.

Sund kost

En stor del af vægttab ligger i, hvad du spiser. For at forbrænde fedt og tabe sig, skal du forbruge færre kalorier, end du brænder. Brug en online kalorie tæller eller en smartphone app, der faktorer i din alder, køn og nuværende vægt for at bestemme, hvor mange kalorier du skal forbruge for at miste dit målte antal pund. Trackers som MyPlate eller MyFitnessPal hjælper dig med at oprette et kalorimål for at tabe 1 eller 2 pund om ugen. mere end det er usundt vægttab. Du kan starte med målet om 1 pund om ugen, og hvis du kommer tæt på bryllupsdagen, og at kjole stadig ikke passer, skal du øge til et mål på 2 pund om ugen. Indtast hver dag de fødevarer, du har spist og delstørrelserne, og trackerne beregner dine daglige totals. Hvis du spiser for mange kalorier, skal du søge sundere alternativer. Skær ud stegte fødevarer, rige desserter og enkle kulhydrater, der ikke giver meget i vejen for ernæring. Spis flere frugter og grøntsager, og skift fra rødt kød til kylling eller fisk. Må ikke falde under det anbefalede antal kalorier, da det vil sætte din krop i sult og du vil ikke tabe sig. Hvis du har brug for hjælp til planlægning af måltider, skal du kontakte en ernæringsekspert.

Cardio for brændende kalorier

Du skal også regelmæssigt lave regelmæssig aerob træning med moderat intensitet. Hvis du for øjeblikket er inaktiv, start med 15 minutter, tre dage om ugen og tilføj fem minutter til din tid hver uge, så du ikke bliver brændt ud. Ideelt set bør du gøre mindst 30 minutters øvelse som at gå, jogge, svømme, cykle eller aerob dans fem dage om ugen. Kardio-maskiner, herunder roing eller "erg" maskine, samt elliptisk træner, vil også få de involverede muskler og hjælpe dig med at tone det område. Tilføj de fysiske aktiviteter, du laver i din kalorieresporing, da træning vil forbrænde kalorier og give dig mulighed for at forbruge mere - bare sørg for, at kalorierne du bruger, stadig er fra nærende kilder. Giv dig en dag fri fra aerob træning for at give din krop tid til hvile og genoprette. Prøv at klæde på en gang hver anden uge eller så, og du vil nok bemærke, at det passer meget bedre - selvom du ikke prøver det oftere, eller du måske ikke mærker forskellen fra en uge til den næste.

Styrketræning for ryggen

Styrketræningsøvelser vil tone og stramme rygmusklerne. Derudover styrker styrketræning mange kalorier. Din rutine skal dække alle de store muskelgrupper, men også fokusere specifikt på ryggen. Pullups er gode, men hvis du ikke kan klare dem, træde på en skammel, tag fat i pullup bar med begge hænder, hæv dig selv op, så din hage er over baren og hold så længe du kan. Sænk derefter langsomt dig ned. Denne "negative" pullup er gavnlig for at styrke ryggen, da du stadig skal rekruttere dine rygmuskler til at sænke langsomt ned. Gør den oprejste række ved at trække et par håndvægte fra en position nær dine lår opad til nær armhulerne. Gør dumbbell bøjede rækker ved at bøje dine knæ lidt, bøje i taljen, indtil ryggen er parallel med gulvet og derefter lade dine arme - hænder med håndvægte - hænge mod gulvet. Træk derefter håndvægte mod armhulerne. Start med et sæt 10 til 12 gentagelser af hver øvelse, og tilføj derefter et andet sæt efter to uger. Den tredje uge løftes vægte, der er 1 eller 2 lbs. tungere og starte igen med et sæt.

Del:
Kommentarer