SĂĄdan slippe du af sandlopper i en sandkasse

SĂĄdan slippe du af sandlopper i en sandkasse

Lopper er en af ​​naturens mindste skurke. De begraver sig ind i mennesker og deres kæledyr - bider og gør os kløende. Sandkasser er et fælles sted for disse nemeser at gøre deres hjem, efter at de falder fra dit kæledyr. Individuelle lopper er nemme at slippe af med - men når du vil ødelægge en hær - skal du udbrede dine store våben. I dette tilfælde er det eddike.

Fjern alt sandet fra sandkassen. Skovl eller hæld det i en stærk skraldespand. Tag det til dump. Sæt det på en truck, hvis du kan, for at undgå at få lopper i din bil. Du kan muligvis sætte det ved forkanten for regelmæssig affaldshåndtering, hvis der er et rimeligt beløb.

Vask din sandkasse med en blanding af vand og eddike. Bland ca. halv og halvt i en spand. Dyp en klud i det, og vask kassen kraftigt.

Lad din sandkasse tørre på en solrig beliggenhed. Solens varme vil dræbe resterende lopper og æg, der er fastgjort til din sandkasse.

Sæt frisk sand i kassen. Du kan købe sandet fra en havebutik eller fra et hjem forbedringscenter.

Brug en presenning til at dække din sandkasse, når du ikke bruger den. Dette forhindrer lopper og andet varmint i at komme ind i kassen.

Behandle dit kæledyr og hjem for lopper, for at forhindre dem i at komme ind i sandkassen.

Tips

Du kan købe et dæk til din sandkasse i stedet for at bruge en tarp.

Del:
Kommentarer