Sådan slippe du af alderspots på dit ansigt

Sådan slippe du af alderspots på dit ansigt

Hyperpigmentering eller brune pletter på dit ansigt er en almindelig klage. Overskydende forekomster af melanin i huden forårsager det. Blemishes kan være så lille som en freckle eller større end en halv dollar. Forsøg først hjemmet retsmidler, men at slippe af med store områder permanent kræver en hudlæge, der kan henvise dig til en plastikkirurg.

Vurder dig selv. Fregner er søde, hvis du tror, ​​de er. Er dine pletter for store eller mørke? I så fald skal du først prøve en billigere tilgang til pletfjernelse.

Prøv en blanding af havremel og friskpresset citronsaft. Bland i en pasta og applicer direkte på pigmenteringen. Lad være i en halv time og gentag to gange dagligt i to uger, indtil pletterne er tilstrækkeligt falmede.

Et andet hjem middel er at dampe dit ansigt og derefter anvende en pasta af sodavand og jorden kamille blomster. Bær det natten over og skyl det om morgenen. Dette kan tage flere applikationer.

Dermabrasion kan sænke de to øverste lag af huden og give et mere sundt udseende. Der er boligsæt til dette; Efter at huden er slibet, påfør citronsaft til blegning.

Hvis brune pletter stadig forbliver eller ikke er tilstrækkeligt blegede, køb en 4 procent hydroquinonekrem i skranken på apoteket. Det er et blegemiddel og vil falme huden.

Hvis du ikke kan få gode resultater, skal du gå til hudlægen. Han kan ordinere behandlinger som Retin-A, en exfoliate, der forbyder at blive produceret af ny melanin. Hvis dette ikke virker, sender han dig til en plastikkirurg, der kan bruge laserteknikker til at fjerne brune pletter.

Tips

Brug en solcreme hver dag for at forhindre brune pletter. Brug en makeup, der også har solcreme i den. Makeup concealers er nyttige i maskering pigmentering.

Advarsler

Hydroquinon bør aldrig påføres hud, der er solbrændt, chapped eller irriteret. Det vil tynde huden, hvilket forårsager mere permanent ardannelse til udskæringer eller slid.

Del:
Kommentarer