Sådan slippe af kærlighedshåndtag og bagruller

Sådan slippe af kærlighedshåndtag og bagruller

Kærlighedshåndtag og bagruller er nogle af de sværeste steder at målrette, når de arbejder, hvilket forklarer, hvorfor så mange mennesker klager over at have dem. Du kan slippe af med dem ved at kombinere flere former for motion, der retter sig mod den del af din krop, kombineret med en sund kost, der er beregnet til at smelte væk fedt fra din midsektion. Mens fad dietter måske lover store resultater, er den bedste måde at slippe af med kærlighedshåndtag og rygruller gammeldags motion og sunde spisevaner.

Trin 1

Begynd en tre gange om ugen kardiovaskulær træning rutine. Øvelsen skal vare mindst 30 minutter og være tilstrækkelig til at øge din puls betydeligt. Nogle gode valg, der er særligt nyttige til kropsfedt tab, bruger en elliptisk eller spinning maskine eller svømme omgange på en lokal pool. Kardiovaskulær aktivitet er vigtig for at forbrænde fedt fra din krop.

Trin 2

Tilføj en vægtløftning rutine to gange om ugen. En god måde at opdele er at gøre kardiovaskulær aktivitet mandag, onsdag og fredag ​​og vægtløftning på tirsdage og torsdage. Vægtløftning er vigtigt for at spike stofskiftet, så du kan forbrænde fedt, selv når du hviler, hvilket er afgørende for dem, der er svært tilgængelige steder som bagruller.

Trin 3

Planlæg i tide til at udføre øvelser, der retter sig mod obliques og rygmuskler. Prøv et stående trunk twist, hvor du står med dine ben fra hinanden og arme spredes ud som om du flyver. Drej til siden og rør din højre arm til din venstre tå. Alternativ venstre til højre for et sæt på 15. Prøv at bruge bagudvidelsesmaskinen på gymnastiksalen; Det er den ene, hvor du sidder i benene i bænken, og løfter derefter hele din krop op med dine rygmuskler. Spørg en gym medarbejder til at demonstrere for dig.

Trin 4

Start en sund kostplan, der er lav i kalorier, men høj i fiber og protein. Fiber vil holde dig fuld og tilfreds længere, og protein vil give dig den nødvendige energi til at gennemføre de aktiviteter, du skal bruge for at slippe af med kærlighedshandler og tilbagefedt.

Trin 5

Spis nok kalorier til at tabe dig. Mens den typiske person spiser ca. 2.000 kalorier hver dag, skal en person, der søger at kaste tilbage fedt og kærlighedshåndtag, bringe dette tal ned til mellem 1.200 og 1.400 kalorier om dagen, alt efter din størrelse. Se vægttabregnemaskinen i afsnittet Ressourcer for at bestemme, hvor mange kalorier du skal bruge til at miste de stædige kærlighedshåndtag.

Del:
Kommentarer