Sådan sælges en poolbord

Sådan sælges en poolbord

At sælge dit poolbord vil rydde en stor plads i dit hjem og lægge ekstra penge i lommen. Mange mennesker ser til at købe brugte poolborde, fordi det ofte er meget billigere at købe et brugt bord end at investere i en ny. Der er flere effektive metoder til at sælge et poolbord.

Trin 1

Liste dit poolbord til salg online via Ebay eller Craigslist. Craigslist er gratis, men Ebay opkræver et gebyr for at liste varen og tager en procentdel af den endelige salgspris som provision.

Trin 2

Spørg indehaveren af ​​din lokale poolhal, hvis du kan sende en flyer, der annoncerer dit poolbord. Mange virksomhedsejere vil lade dig annoncere det gratis, mens andre kan bede om en procentdel af salget. Lav en flyer, der viser et billede af poolbordet, forespørgselsprisen og dine kontaktoplysninger. Indsæt flere kopier af flyer på fremtrædende steder i hele poolhalen.

Trin 3

Sælg dit poolbord gennem et firma med speciale i placering og salg af poolborde som Used-pooltable eller Pro Billiards. Pro Billiard opkræver et gebyr for at hjælpe dig med at sælge et poolbord. Used-pooltable giver dig mulighed for at sende en gratis annonce gratis i 30 dage, men opkræver $ 2,99 hvis du ønsker at udvide annoncen til 60 dage og $ 1,99 for at gøre din annonce til en "fremhævet annonce". En "featuredannonce" på Used- pooltable øger tilgængeligheden i søgemaskinerne og beskytter køberen af ​​poolbordet med en pengene tilbage garanti.

Trin 4

Annoncer dit poolbord i den klassificerede del af din lokale avis. Kontakt dit lokale papirets rubrikannonceafdeling for eventuelle gebyrer, der er forbundet med at sende en annonce.

Trin 5

Angiv poolbordet i sektionen "Til salg" i community forumet på AZBilliards. AZBilliards er et online netværk af ressourcer, der tjener poolspillet. Du kan tilmelde dig gratis adgang til forummet ved at besøge AZBilliards og klikke på "Tilmeld". Angiv din fødselsdato og e-mail-adresse, opret brugernavn og adgangskode, og klik på "Udfyld registrering." Kontakt forumadministratoren, hvis du har brug for hjælp til at formatere din salgsliste.

Del:
Kommentarer