Sådan sælges Baseball Billetter

Sådan sælges Baseball Billetter

Der er mange grunde til, at du ønsker at sælge baseballbilletter. Måske kan du bare ikke gøre det til spillet, eller måske vil du bare lave et par ekstra bukke. Der er masser af nemme måder at slippe af med de uønskede billetter. Her er hvordan man sælger baseballbilletter.

Placer dine billetter på eBay. Webstedet kendt for sine online-auktioner er et glimrende sted at sælge alle baseballbilletter, du måtte have. Hvis du sælger især hard-to-get billetter, kan du opleve, at du også kan gøre en god sum penge. Bare husk at lægge dine billetter på eBay en god tid før datoen for baseball spillet for at tjene penge og være i stand til at sende dine billetter i tide.

Brug StubHub til at sælge dine baseballbilletter. StubHub er faktisk godkendt af Major League Baseball til salg og køb af baseball billetter. På StubHub kan du sælge billetter til ethvert spil, helt op til kampdagen. Da Major League Baseball støtter StubHub, vil mange brugere se dine billetter på hjemmesiden.

Sæt dine billetter på Craigs liste. Craigs liste ligner StubHub og eBay, idet du kan sætte dine baseballbilletter på hjemmesiden og også få et godt overskud. Når du bruger Craigs liste, er der dog større chance for at du bliver nødt til at møde op med den person, der køber dine baseballbilletter.

Sælg dine baseballbilletter uden for stadion. Du kan gøre dette på mange måder. Hvis du simpelthen søger at losse dine billetter, skal du henvende dig til personer, der står i kø på billetkontoret og tilbyde at sælge dine billetter til dem. Men hvis du søger at tjene penge, skal du lave et tegn, der siger "Jeg har brug for billetter." Det er den måde, hvorpå potentielle købere vil vide, at du scalperer dine billetter. Vær forsigtig, når du scalperer dine billetter, da det er ulovligt og kan føre til alvorlige straffe.

Del:
Kommentarer