Sådan slår du ned på bagsiden

Sådan slår du ned på bagsiden

For dem, der har tilbagefedt, er det svært at sætte på en rygløs kjole eller badedragt uden at føle sig selvbevidst. Desværre gav din genetik dig mulighed for at opbevare fedt der, men det er en effekt af genetik, som du kan hjælpe med at ændre. At spise en kalorieindhold, der udfører kardio- og toning-træning, spiller en rolle i, om du taber eller holder ryggen fedt.

Ernæring

Trin 1

Tæl dine kalorier for at opretholde en sund kost og spis i proportioner. Brug af mindre plader hjælper med at bestemme passende betjeningsstørrelser. Spis morgenmad og mindre måltider hele dagen for at starte dit stofskifte og holde det i gang. Undgå også at spise efter aftensmad, fordi du højst sandsynligt er inaktiv og lad kalorierne lagre som fedt.

Trin 2

Spis sunde carbs, som omfatter hele korn - såsom fuld hvede pasta og brun ris - frugter, grøntsager og bønner. Hele korn er rige på antioxidanter og phytochemicals, som hjælper med at fremme et sundere hjerte og beskytte mod visse kræftformer og diabetes.

Trin 3

Spis sunde fedtstoffer til at forebygge hjerte-kar-sygdomme og demens, og for at forbedre dit hår, negle, hud og humør. Valgmulighederne omfatter olivenolie, nødder, laks, sardiner og frø. Protein er nødvendigt for et sundt hjerte, immunsystem og åndedrætssystem og til opretholdelse af muskelmasse og energi. Sund proteinindhold omfatter kylling, kalkun, æg, bønner og nødder.

Træning

Trin 1

Hold en håndvægt i hver hånd for at sætte op for enkeltbenet rækken. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og bøj fremad, løft dit højre ben bag dig. Bøj din venstre albue, indtil den når din torso. Gentag 10 gange på hver side.

Trin 2

Hold en håndvægt i hver hånd for at sætte op for den bageste sideløft. Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden og bøj knæene lidt. Bøj frem til din torso er parallel med gulvet. Lad dine håndflader stå over for hinanden, mens håndvægte er lige ned foran dig. Løft dine arme ud til dine sider, indtil de er i overensstemmelse med din krop. Tag armene til startpositionen og gentag 12 gange.

Trin 3

Stå på en bænk ved siden af ​​en bar for at udføre den negative chinup. Grib chinup bar med et håndgreb og hænder skulderbredde fra hinanden. Hop op, så brystet er i dine hænder. Kryds dine ankler. Sænk din krop langsomt i fem sekunder, indtil dine arme ikke længere er bøjet. Gå tilbage med bænken. Gør fem reps.

svømning

Trin 1

Tilbring et sted mellem 45 og 60 minutter i en pool et par gange om ugen for at opnå en svømmer tilbage. Du behøver ikke at skynde dine omgange som om du er i et løb. Tag din tid og svøm løbende omgange i et stabilt tempo.

Trin 2

Placer en float mellem dine fødder og undgå at sparke. Kicking tager væk arbejde, som din overkrop og ryg kunne bruge. Hold dine fødder stadig og koncentrere dig om dit slagtilfælde.

Trin 3

Arbejde på forskellige rygmuskler ved at svømme forskellige slagtilfælde. Alternativ mellem at lave to omgange af freestyle, back stroke og sommerfugl i løbet af din 45- til 60 minutters svømmetur.

Del:
Kommentarer