Sådan slår du et hjem i softball

Sådan slår du et hjem i softball

Hjemmebane er ikke kun ramt af de bedste softball spillere. Selvom det er vigtigt at have og udvikle de rette færdigheder, er det også rigtigt, at den rigtige tonehøjde, højre sving, den rette flagermus og den rigtige sindstilstand alle skal komme sammen for at øge sandsynligheden for, at en person vil ramme et hjem løbe i softball.

Vent til den rigtige tonehøjde. Afhængigt af hvilken slags softball der spilles, vil du gerne vente på forskellige slags pladser. Hvis du spiller konkurrencedygtig scholastisk softball, kommer alle pitcherne til at komme ind i en temmelig høj hastighed. Vent til den rigtige tonehøjde i det rigtige område. Det bedste sted for softball at være i at slå hjem løber er i midten af ​​pladen, om låret højt. I slow-pitch softball er de bedste pitcher, der skal rammes, normalt lige over taljen.

Swing for kontakt. En person, der kommer til pladens hensigt om at ramme et hjemløb, vil finde ud af, at hendes sving er noget unaturligt, fordi hun overexerter sig selv. Swing naturligt. Selvom det er vigtigt at have strøm i svinget, er det lige så vigtigt at have en sving, der gør kontakt med bolden over pladen.

Forøg bat hastighed. Fordi de pladser, der mest sandsynligt bliver hjemme, er de, der kastes hårdt, skal du have nok bat hastighed for at få fladden rundt nok til at forbinde med bolden, mens bolden er over pladen. En person, der er ved at komme rundt på pladser, bare en smule sent bør prøve en lidt lysere flagermus.

Forbedre kapaciteten til strøm. Mens batens hastighed er vigtig, er batens masse også vigtig. Jo tyngre flagermus, jo længere en bold bliver ramt af den, er i stand til at rejse (forudsat at flagermus svinges hurtigt). Der er en balance mellem bat hastighed og bat masse, som en softball spiller skal finde for at afgøre, hvad der passer hende bedst. Den bedste måde at bestemme den bedste flagermus på er at simpelthen prøve forskellige slags.

Følg igennem. Efter sving skal du ikke stoppe halvvejs i følge gennem. Lad dine arme ende op ved dit øre, før du slipper bat. En person, der følger igennem, er i stand til at generere mere slagfladens hastighed og øge den hastighed, hvormed batens masse er på vej, hvilket får bolden til at springe af flagermus.

Fortsæt med at øve. Det vigtigste er at øve rammer generelt. Som en softball spiller praksis rammer, vil hun få en bedre ide om de ting, hun har brug for at gøre med hendes sving for at generere nok strøm til at slå et hjem løbe i softball.

Del:
Kommentarer