Sådan slår du en 5 Wood off Fairway

Sådan slår du en 5 Wood off Fairway

Loftet af et træ dikterer normalt, hvor nemt det bliver at hoppe bolden ud af klubben ansigt ved indflydelse og få det luftbårne. Fem skove kan have en loftvinkel på 20 til 22 grader, hvilket gør dem til et ideelt træ til brug på fairwayen. Denne tilgivende loftvinkel kombineret med det store klubbhoved i et træ skaber den samme kraft som et langt jern, men er lettere at ramme.

Placér dine fødder, så bolden er fremad i din holdning, normalt omkring 2 til 3 inches bag vinklen på din forreste fod. Dette vil medvirke til at generere hastighed og give dig mulighed for at opnå den fulde loftvinkel på punktet for slag.

Tag klubben tilbage, med din dominerende arm kollapsende ved albuen, mens du holder din anden arm så lige som muligt.

Pik dine håndled i 90 graders vinkel midtvejs gennem ryggen, og hold den vinkel gennem slag, kun frigiv den i din følge igennem.

Drej din krop i din talje og hold dine fødder fast plantet. Fortsæt din ryg swing indtil klubben er over din dominerende skulder. Jo længere du tager klubben tilbage, jo mere kraft vil den skabe ved indflydelse.

Start din down swing ved at dreje din talje tilbage mod bolden, så dine arme følger bevægelsen. Husk at opretholde den 90 graders håndledsvinkel hele vejen.

Lav en solid og sikker forbindelse med bolden og fortsæt din sving ind i en gennemgang. Følg igennem skal være et spejlbillede af back swing, rette din dominerende arm denne gang og kollapse din anden arm i albuen.

Slip vinklen i håndleddet og stop din følge igennem, når den har opnået samme længde som ryggen.

Del:
Kommentarer