Sådan slå et 2-3 zone forsvar i basketball

Sådan slå et 2-3 zone forsvar i basketball

Basketballspillere løber gulvet som gazeller, bundet, skærer og hopper deres vej til bøjlen. De atletiske feats er imponerende. Men spillet er rigtig vundet af trænere, der sætter deres spillere i stand til at lykkes. Og det betyder enten at skyde over eller angribe sømmen i et 2-3 zone forsvar, når det præsenterer sig selv.

Bomber væk

Sæt dine fire bedste skydespil på gulvet sammen med den største spiller på holdet. Hold centeret ved den høje post, roaming free throw line området lige under toppen af ​​forsvaret. Opdrag hende til at lægge armene op og kigge efter bolden. Derefter sprede dine skytter omkring omkredsen; en ved hver fløj og en nær hvert hjørne. Swing bolden hurtigt rundt omkretsen, coaching dine shooters til falske passerer til midten og kører til kurven. Bolden vil bevæge sig hurtigere end forsvarerne kan holde op, især med falskerne, og et trepunkts skud vil åbne op. Hit et par tre og du vil bryde zonen.

Kort hjørne

Læg den stærke side op med boldhåndtereren i den dybe fløj tættere på hjørnet. Sæt en stor mand i høj stolpe på den stærke side albue. Sæt en anden skydespil på højfløjen nær toppen af ​​nøglen og en mand i det korte hjørne lige uden for den stærke side baseline blok under forsvaret og indenfor vingeforsvaret. Nu har du fire på tre. Bryd zonen ved at dumpe den ind i det korte hjørne. Defensivcentret vil falde, men det kan være for sent, at give det korte hjørne en layup. Ellers dumper det korte hjørne det til den nu åbne dykning store mand.

Slå det med en zone

Sæt din forbrydelse op 1-3-1, med boldhåndtereren øverst på tasten. Sæt et center ved den høje stolpe og to skydespil ved vingerne. Placér en fremad med færdiggørelse i nærheden af ​​bøjlen på basislinjen. Bolden svinger fra fløj til fløj med midten og baslinjeren efter svingen, hvilket gør en stærk side. Swing hurtigt nok, og du får en fire til tre fordel for et øjeblik, åbner kørebaner og hopper skud. Dumping det til midten vil forårsage en defensiv sammenbrud, åbner en vinge tre-pointer. Men baseline roamer er det vilde kort. På et tidspunkt midt i bevægelsen bør hun kunne finde åben plads nær bøjlen bag forsvaret.

Uventet høj post

Sæt dit hold i 1-3-1 offensiv sæt, men læg din point guard i midten ved den høje post. Sæt dit center under bøjlen som baseline roamer og flytte din fremad til vingerne. Skyddet vagten håndterer nu bolden. Sving bolden rundt, indtil den høje stolpe bliver åben og ramte ham med et pas. Han har evnen til at drible gennem trafik til bøjlen, hvilket får forsvaret til at falde sammen. Den svage side fremad skærer til bøjlen, den stærke side fremad bevæger sig til hjørnet for en tre-peger og skydningsskærmen forbliver åben øverst på nøglen. Point vagt har nu muligheder, herunder fodring af dykkeren store mand på basislinjen.

Del:
Kommentarer