Sådan skyder du med en fenolstik

Sådan skyder du med en fenolstik

Phenolic tips er den nyeste teknologiske innovation i pool cues. Traditionelle pool cues er tippet med læder, som kan forringes over tid som følge af gentagen indvirkning med cue bolden. Phenolic cue tips er ikke kun mere modstandsdygtige over for skader, men også bedre egnet til de kræfter, der skabes under påvirkning, hvilket resulterer i højere hastighed ud af køen. Faktisk er nogle phenoliske cue tips ulovlige i turneringsspil på grund af de fordele, de tilbyder over traditionelle læderstikker.

Trin 1

Hold din vægt bag skuddet. Phenolic tips er meget sværere end læder tips, så drage fuld fordel af den ekstra kraft, de kan levere. Hold din højre albue direkte over køen under skuddet og kør fremad gennem bolden.

Trin 2

Brug køen på pauser. Den ekstra hastighed af en kuglekugle fra en fenolspids oversætter til øget effekt i kollisionens sammenstød, hvilket giver maksimal impuls til hver bold på bordet. Du kan skifte til en anden cue efter pausen, men for lige kraft giver fenolspidsen dig en fordel.

Trin 3

Brug phenolske tip til hoppeskud. Hoppeskudd drager også fordel af spidsens ekstra hårdhed og ekstra hastighed. Mens du måske skifter til et blødere spids til de fleste skud, skal du sørge for at bruge fenolspidsen til hoppeskud.

Trin 4

Gør direkte kontakt. Fordi phenolske tips er sværere, er de mere tilbøjelige til at slippe bolden ud på et off-center skud. Dead-center skud er den sikreste indsats.

Trin 5

Vær ekstra forsigtig med spin skud. Cues med blødere læder tips har tendens til at gribe bolden, når du rammer bolden udenfor, mens en fenol spids kan føre til en skaft. Forsøg ikke at anvende for meget backspin eller side spin med en phenolspids eller du kan ende med en katastrofe.

Del:
Kommentarer