SĂĄdan Skrumpe Fibroid Cysts Naturligt

SĂĄdan Skrumpe Fibroid Cysts Naturligt

Fibroidcyster er godartede tumorer sammensat af muskel- og fibrøse væv, som langsomt udvikles i livmodervæggen. De er ikke kræftfremkaldende, men kan forårsage betydelig smerte og ubehag. Næsten halvdelen af ​​alle kvinder oplever fibroidcyster i en alder af 40 år. Der er mange urter og vitaminer, der kan tages for at krympe fibroidcyster naturligt. Prøv nogle af disse naturlige behandlinger og slippe af med fibroidcyster uden behov for receptpligtig medicin eller kirurgi.

Tag Milk Thistle, en traditionel kinesisk urte kur, for at skrumpe fibroid cyster. Det bruges typisk til at behandle leverproblemer, men bryder også ned overskydende østrogen, der cirkulerer i systemet, og effektivt krymper fibroidcyster. Tag 140 mg standardiseret silymarin tre gange om dagen i tre måneder, derefter 90 mg tre gange om dagen så længe som nødvendigt.

Tag Vitex (kaste træbær) for at skrumpe fibroidcyster. Vitex er en af ​​de mest anvendte kvinders urter. Det regulerer mængden af ​​hormoner produceret i kroppen, hvilket gør det effektivt til at formindske fibroidcyster. Tag 2.000 til 5.000 milligram per dag. Det skal tages i op til seks måneder, før det får sin fulde fordel.

Tag kosttilskud til at krympe fibroidcyster. Tag 1.000 til 2.000 milligram C-vitamin, 150.000 IE beta-caroten, 400 mikrogram selen og 30 milligram zink om dagen, indtil fibroidcysterne er væk.

Tag burdock rod for at hjælpe med at skrumpe fibroid cyster. Det har vist sig at have antitumorfunktioner i laboratorietester og bruges til effektivt at behandle fibroidcyster hos mange kvinder. Tag op til seks 400-500 milligram kapsler om dagen i 3-4 måneder, eller indtil fibroidcysterne er væk.

Tips

Krydderier og kosttilskud nævnt ovenfor kan findes hos naturlige sundhedsforretninger eller bestilles online fra velrenommerede forhandlere.

Advarsler

Tag ikke Vitex under graviditet. Det kan også svække effekten af ​​orale præventionsmidler.

Del:
Kommentarer