Sådan Skærmen Udskriv på Skateboards

Sådan Skærmen Udskriv på Skateboards

Oprettelse af din egen skateboardgrafik kan være et givende alternativ til at købe digitalt printede dæk eller betale en kunstner til at male til dig. Bestyrelsens kunst kan udføres i en række forskellige teknikker som håndmaling, airbrushing og spraypainting ud over de mere moderne processer af varmeoverførsel og digital billedudskrivning. For dem, der foretrækker de traditionelle metoder, overvej skærmudskrivning, hvilket giver et pænt og skarpt grafisk resultat, selvom det også kan være en ret vanskelig proces. Da de nuværende skateboards ikke er helt flade, skal du justere den flade udskrivningsmetode for at opfylde dine behov.

Forberedelse

Tegn dit skærmudskrivningsdesign til målestok. Vær sikker på at du kan kopiere denne størrelse på en skærm, og at designet passer til dit skateboard.

Bestem, hvilke farver du vil bruge. For et flerfarvet design skal du bruge enten mere end en skærm eller rense stencilerne fra en enkelt skærm hver gang du vil udskrive i en ny farve. Adskille designet i samme farvegrupper, og spor hver farvegruppe på separate ark papir, så designet kommer sammen, når de overlapper hinanden.

Vælg en maske skærm, der er den rette størrelse til dit design og projekt. Du vil have en skærm, der er justeret til at være lidt løs, så du kan udskrive på de konkave og konvekse dele af et skateboard.

Overfør dit første farve design til skærmen. Du kan gøre dette på fire måder: papir stencil metode, direkte blokering skærm filler metode, tegning væske metode og foto emulsion metode.

Klargør din skærm og suger til udskrivning. Tape af rammen, hvor den møder skærmens kant, så du ikke spilder blæk over hele skoven og tape båndets træhåndtag. Dette forhindrer farveblanding på et senere tidspunkt.

Indstil dit udskrivningsområde. Du skal bruge et bord, der holder dit skateboard sikkert på plads. Du kan rigge dit eget bord til at holde et skateboard ved at vedhæfte nogle korte monteringshardware til et stykke træ. Ved bunden af ​​brættet skal du vedhæfte et lille stykke træ, der er lige så højt som dit skateboard. Monter dette stykke træ med et sæt hængselklemmer, og klem dem til bunden af ​​din skærmramme, så skærmen kan svinge ned på skateboardets overflade.

Trykning

Start fra bagsiden af ​​skærmen væk fra din krop. Hæld en kop blæk foran din gylle og træk gnisten mod dig selv på tværs af skærmen med en glat nedadgående bevægelse. Dæk hele designet. Påfør lidt tryk på skærmen for at få det til at passe til skateboardets form.

Lav et andet, lettere slag i modsat retning, hvilket efterlader et meget tyndt lag blæk, der ikke trænger ind i masken.

Løft skærmen omhyggeligt. Hvis dit design ikke er trykt mørkt nok, eller hvis blækket har gået glip af nogle pletter, skal du sænke skærmen igen og gentage trin 2 og 3. Du må muligvis starte med et rent bord, hvis der er for mange fejl.

Rens alt blæk fra skærmen med vand eller et blækopløsningsmiddel, afhængigt af hvilken type blæk du bruger. Rens skraberen og lad skateboardet tørre helt.

Gentag instruktionerne fra begyndelsen for yderligere farvelag. Lad brættet tørre mellem hver applikation af farve.

Del:
Kommentarer