Sådan Skriver du Print Numbers på Trøjer

Sådan Skriver du Print Numbers på Trøjer

Screen printing er en metode til at anvende et design på beklædningsgenstande, lige fra hatte til trøjer, hvilket resulterer i et ensartet produkt fra applikation til applikation. Når der oprettes trøjer til et sportshold, kræver hver spiller et unikt tal, hvilket betyder at du har brug for en silke skærm for hvert nummer, der derefter kan bruges sammen til at oprette et sæt nummererede trøjer. Mens silke screening presser er tilgængelige, er de også cost-prohibitive for dem, der ikke udfører masseproduktioner. Heldigvis kan du stadig skabe vellykkede overførsler uden presse, så længe der er taget forsigtighed for at beskytte modersiden af ​​bagsiden.

Hæld et lag af emulsion ind i sprederen ca. 1/2 tommer, og ryst derefter sprederen, så den er jævnt fordelt.

Læn en skærm i en vinkel, og sæt sprederen nederst på skærmen og skub op til toppen.

Læn skærmen ud af væggen, så ekstra emulsion falder tilbage i sprederen, og sæt skærmen i et mørkt kabinet, som et skab eller et skab, hviler det fladt.

Gentag for de resterende skærme eller for så mange skærme som du kan passe ad gangen.

Udskriv hvert nummer fra 0 til 9 i den størrelse og skrifttype, du vil have på dine trøjer på sit eget klare ark.

Fjern en skærm fra det mørke sted efter 45 minutter.

Placer 0-arket på lysboksen, og læg derefter skærmen over arket.

Placér et stykke krydsfiner, der er større end tallet, men mindre end skærmen, så det passer ind i rammen, oven på skærmen for at holde det flush mod pladen, og læg derefter tunge genstande oven på bordet for at holde det nede.

Tænd kassen i 4 minutter, og vær sikker på ikke at se direkte på UV-pærerne, da de kan beskadige dine øjne, hvis de stirrer på.

Fjern vægten og pladen, og tag skærmen til en slange eller et brusebad, og skyll skærmen af. Emulsionen bag nummeret på skærmen skylles af.

Gentag for de resterende tal.

Placer papfolie inde i skjorten, du vil screene, og læg skærmen til det første nummer til trøjen over trøjen, hvor du vil have cifferet placeret. For et enkeltcifret nummer skal du centrere nummeret. For et dobbeltcifret tal skal du modregne nummeret, så nummeret vil blive centreret efter det andet ciffer er anvendt.

Påfør silkefarvesmaling på skærmen over emulsionen nederst på tallet, og spred malingen ud med en gnist.

Fjern skærmen og sæt tøjet til side for at tørre, mens det ligger fladt.

Gentag for hver trøje bliver screenet.

Tilføj et andet ciffer til enhver dobbeltscents trøje, efter at den første applikation er tørret.

Del:
Kommentarer