SĂĄdan skriver du en sports match Recap

SĂĄdan skriver du en sports match Recap

Det mest grundlæggende element i sportswriting er spillet omgang. De store nyheder afsætter alle disse. Her er den grundlæggende formel til brug.

SĂĄdan skriver du en sportsbegivenhed Recap

I dit indledende afsnit (kendt som føringen) vælger du sædvanligvis den dominerende stat i spillet - ofte den førende scorer - og identificerer den. Derefter indgår poengsummen i spillet. Eksempel: Chris Paul havde 25 point og ni hjælper, da New Orleans Hornets slog Sacramento Kings 113-99 på søndag. Men dette er ikke altid formlen. Undtagelser: Tilfælde hvor en person laver et spilvindende spil i de sidste sekvenser (eller inning), eller hvis der er en skade på en større spiller under spillet. Disse lejligheder er altid mere bemærkelsesværdige end blot hvem var den førende scorer eller stjerne af spillet. Eksempel: Chris Pauls kurv med 1,6 sekunder tilbage gav New Orleans Hornets en 113-111 sejr over Sacramento Kings på søndag.

Dine næste to eller tre afsnit skal dreje sig om historien startet i spidsen og derefter hvad spillet betyder for hvert hold. Husk også, at den anden gang du nævner et hold, sætte sin rekord i parentes ved siden af ​​det. Eksempel: Paul har nu scoret over 20 point i seks af hans sidste syv spil og har været varm fra trepunktsinterval og skød 4-til-6 fra ud over buen Sunday.The Hornets (44-28) flyttede i to spil af San Antonio Spurs for den bedste rekord i den vestlige konference. Kongerne (31-36) mistede deres tredje lige spil og fjerde af fem, da vagten Ron Artest har været ude med et brudt håndled.

Giv derefter nogle play-by-play, hvordan spillet udfoldes. Var der kører? Eventuelle spektakulære spil? Hvem kom ud af bænken? Var et hold kaster mange pass i et fodboldkamp? Var det tæt på det hele eller var det et blowout hele spillet? Hvordan gjorde målmændene i et hockey spil? Enhver stjålet baser, hvis det er baseball? Du har fortalt alle dit endelige resultat - fortæl alle, hvordan du kom dit. Dette er din chance for at bruge dine skrivefærdigheder såvel som arbejde i al denne værdifulde information.

Andet bemærkelsesværdigt statistik: Sørg for at inkludere statistik for mange spillere og holdstatistik, der er vejledende for hvordan kampen gik. Hvis det er basketball, skal du sørge for at nævne begge holdets førende scorere. Tal om, hvordan begge quarterbacks gjorde. Hvordan satte løberen op på ryggen ni? Hvem andre scorede et mål? Hvordan gik holdene på strømspillet?

Citater fra spillere og trænere (når du har adgang til dem): Inkluder disse for at sikkerhedskopiere de statistikker, du har angivet i din recap. Undgå klichéer som "Vi vil se, hvad der sker" og "Vi spiller dem en ad gangen."

Del:
Kommentarer