SĂĄdan skriver du en Cheerleading Captain Essay

SĂĄdan skriver du en Cheerleading Captain Essay

Når en træner vælger en cheerleading-gruppes kaptajn, vil han ofte bede om et essay, en afgørende faktor i hans beslutningsproces. Mens en cheerleading kaptajn er fitness, lederskab færdigheder og entusiasme er afgørende for hendes rolle, er det også vigtigt at kunne udtrykke disse ting til andre. En velorganiseret konkret udgave vil vise træneren, at du passer bedst til jobbet.

Trin 1

Skriv dit indledende afsnit. Forklar, hvad cheerleading betyder for dig og hvorfor du vil være kaptajn i truppen. Beskriv din særlige vision om, hvad cheerleading betyder for dig. Skitsere dine særlige erfaringer og unikke færdigheder. Vær konkret. Del grundigt en personlig og meningsfuld oplevelse, du har haft forbindelse til cheerleading.

Trin 2

Vælg to eller tre emner for din essays krop og planlæg et stykke eller to for hver enkelt. Diskuter dine ledelsesevner, din hengivenhed til træning eller erfaringer, du har haft, der har forberedt dig til kaptajnens rolle. Indrøm til en svaghed for at vise, at du er klar over det og de trin, du tager for at overvinde det som en effektiv strategi for et afsnit.

Trin 3

Brug eksempler som du skriver. Vis hvordan du har vist gode ledelsesmæssige evner. Forklar hvordan du førte hold før i mere uformelle situationer, som f.eks. I sommerlejr. Fortæl korte historier, giv eksempler og brug billeder.

Trin 4

Brug positivt sprog. Demonstrer at du er fuldt overbevist om alt, hvad du siger. Vær sikker på, når du forklarer hvorfor du vil lave en stor kaptajn. Gør din tone positiv og optimistisk; du skriver jo om cheerleading. Vis, at du nyder hvad du gør, ikke bare det, du kan lide at lede mennesker rundt.

Trin 5

Forlad et varigt indtryk. Gør dine sidste bemærkninger mindeværdige, så dit essay vil skille sig ud fra de andre. Overbevis coachen om din integritet, udholdenhed og dedikation til succes.

Del:
Kommentarer