Sådan Skift Draw Længde på en Diamond Compound Bow

Sådan Skift Draw Længde på en Diamond Compound Bow

Diamant bueskydning gør sammensatte buer til både sport og jagt formål. For at indse det fulde potentiale i bue, skal du justere bueens træklængde til dine unikke krav. Dette sikrer, at hver gang du trækker tråden tilbage, vil din bue udføre så godt som muligt. Heldigvis realiserer Diamond Archery dette, så de gør deres sammensatte buer justerbare. Processen med justering af træklængden tager kun et par minutter.

Placer Diamantforbundet bue på en ren arbejdsflade, så bunden af ​​bågen er placeret nærmest dig. Find det roterende modulsystem på bunden af ​​bågen, som er en række cirkulære paneler med riller i dem, der drejer, når strengen trækkes tilbage.

Find modulet, der ligger mod midten af ​​bøjens bund, og har en bolt i midten af ​​en slot med tal stemplet i den. Fjern modulskruerne på modulet med en hex-head-tast.

Find rillen, der sidder vinkelret på modulet. Drej modulet mod uret ved hjælp af din hånd for at forlænge træklængden og med uret for at forkorte træklængden. Juster nummeret på spalten på modulet med sporet, idet du husker at indstillingen "1" på modulet er den længst mulige træklængde.

Påfør den blå gevindforbindelsesforbindelse til gevindskruerne på modulskruerne. Hold modulet på plads og genmonter modulskruerne vha. Hex-head-tasten.

Del:
Kommentarer