Sådan Size Saucony løbesko

Sådan Size Saucony løbesko

Saucony er et mærke, der er kendt for sine løbesko. Og når det kommer til løbesko, er det vigtigt at få den rigtige pasform. Mens man bærer sko rundt i huset, der er forkert størrelse, kan det være ubehageligt, hvis man løber med sko, der har den forkerte størrelse, kan det forårsage blærer og endda alvorlige skader. Størrelsen af ​​dine Saucony sko er mere end bare at bestemme længden af ​​dine fødder, dog. Det handler også om fodbue, deres bredde og hvordan dine fødder ændres, når du kører.

Bestem fødderne på dine fødder, før du handler for dit nye par Saucony løbesko. For at gøre dette, få hver af dine bare fødder våd. Derefter træde ned på en tør papirpose. En højbuet fod med et tryk, hvor din hæl og forfod knapt er forbundet. En fladbuet fod, derimod, vil efterlade et tryk på hele bunden af ​​din fod. De fleste mennesker er et sted i midten. Men hvis du har en høj eller flad bue, skal du have en speciel type Saucony løbesko designet specielt til det.

Besøg en skohandel, der sælger Saucony løbesko. Selvom du planlægger at købe dine sko online, er det en god idé at prøve dem først i en butik. Spørg ledsageren at måle din fod med Braddock-enheden, som bestemmer længden og bredden af ​​din fod.

Prøv på sko, der er halv eller fuld størrelse større end du har brug for. Når du løber, svulmer dine fødder, og dette ekstra rum kan forhindre blærer på vej. En god måde at fortælle om sko er den rigtige pasform er, hvis der er bredden på din tommelfinger mellem tåen og skoenes ende.

Kør med skoene på, før du køber dem. Butikker, der specialiserer sig i løbesko, bruges til kunder, der jogger frem og tilbage, og sørger for, at deres fødder føler sig komfortable gør den aktivitet, som skoene er designet til at gøre.

Bestil dine løbesko fra Saucony-webstedet, opført som en ressource nedenfor, hvis du har brug for en unik størrelse sko, der er svært at finde i butikkerne. For eksempel, hvis du har brug for en størrelse 14 sko med en høj arch, vil hjemmesiden nok være den nemmeste vej at gå.

Del:
Kommentarer