Sådan ses en Live Cricket Match

Sådan ses en Live Cricket Match

Den første internationale sportsbegivenhed i den moderne æra var en cricket-match mellem USA og Canada i 1844. I januar 2015 har du muligheder. Mere end 1.000 klubber samles for at spille i alle 50 stater, Puerto Rico og Washington, D.C. Du kan se cricket-kampe live streamet til din computer, tablet eller telefon. Du kan endda klynge ned foran fjernsynet og se International Cricket Council mesterskab på ESPN.

Personligt

Find en kamp, ​​du kan deltage, hvis du vil se cricket spilles personligt. Gå til USA Cricket Association's ligaoversigt hjemmeside for at bestemme USACA regionen, som hold i din stat tilhører. Bevæbnet med denne information, gå til USACA liga hjemmeside side og klik på din region for at finde webstedet for en liga i nærheden af ​​dig. Derefter skal du kontrollere den liga-side du har valgt til deres spilleplan og datoerne og placeringen af ​​kampene.

Sæsonen

Den amerikanske cricket-sæson løber nominelt fra nytårsdagen til nationale kampe i august. Den 10-holdige cricket-liga med hovedkontor i Tucson, Arizona, spiller dog kun i vintermånederne, hvilket gør cricket til en helårs sport i dette land. Hold i USA spiller Twenty20 form for sporten. Denne formular varer ikke i en eller flere dage; I stedet ombrydes spillet efter "en innings per side, hver innings er begrænset til 20 overs." Det betyder, at hver side har en tur i flagermus og hver sides tur til bat slutter, efter at bolden er kastet 120 gange af seks forskellige bowlere.

Via din pc

Du kan se cricket live på din computer, tablet eller anden mobil enhed gennem en lang række hjemmesider på næsten enhver dag på næsten enhver time. Flere sportsnet strømmer live cricket til kabel- og satellit-tv-abonnenter, der er villige til at betale de ekstra månedlige afgifter til deres basale servicekonto. Du kan muligvis få adgang til denne programmering ved at logge på din service hjemmeside, eller du skal muligvis gå til den enkelte sportskanal, såsom Willow TV eller ESPN 3.

På TV

I USA dækker kun et tv-netværk sporten. Med hovedkontor i Palo Alto, Californien, er Willow TV en "cricket only" kanal. Til rådighed for amerikanske abonnenter til Direct TV, Time Warner Cable, Comcast, Cablevision, Cox Cable, Dish TV, Verizon, Bright House, Dishworld og Charter Communications, giver netværket live cricket som sin eneste billetpris. Willow TV er også tilgængelig i high definition til abonnenter på fem af disse udbydere: Skål, Verizon, Dishworld, Charter og Bright House.

Del:
Kommentarer