Sådan sender du vitaminer og mad via posten sikkert

Sådan sender du vitaminer og mad via posten sikkert

At sende mad og vitaminer til en ven eller en elskede kan være en stressende oplevelse. Du kan være bekymret for, om visse ting vil ødelægge eller hvis de cookies, du sendte, blev skåret af de konserverede grøntsager. Derudover er der bekymring over når din pakke vil nå modtageren. Ved at pakke dine varer på den rigtige måde og vælge en god forsendelsesmetode, kan du lindre noget af stress i forbindelse med at sende spiselige produkter.

Sørg for, at dine varer passer til posten. Fjern alle letfordærvelige fødevarer som rå kød og mejeriprodukter. Derudover er det en god idé at ikke sende chokolade eller andre genstande, der smelter eller brister, som f.eks. Bløde gel vitaminer eller dåse drikkevarer, i varmere måneder. Send ikke stoffer, der er brandfarlige eller giftige.

Sæt i skrøbelige genstande grundigt med et par lag bobleplader. Sørg for at tape båndet for at undgå, at mad og vitaminer kommer ubundet.

Pak mad og vitaminer. Posthuset kan give dig kasser. Undgå at placere for mange elementer i en kasse for at forhindre en rippet pakke.

Tape boksen lukket. Brug flere strimler tape, så kassen er robust.

Vælg forsendelsesmetode. Ifølge United States Postal Service (USPS) kan du sende din pakke Første klasse, hvis indholdet vejer mindre end 13 ounces. Vælg for Express mail, hvis dine varer skal nå din modtager natten over eller vælg Prioriteret mail for at få din pakke til at nå sin destination inden for tre arbejdsdage.

Betal for forsendelse. Du kan også købe forsendelsesforsikring til dækning af omkostningerne, hvis din pakke er tabt, stjålet eller beskadiget.

Hold det sporingsnummer, som USPS-kontorist vil give dig til din pakke.

Del:
Kommentarer