Sådan Se Soccer Online

Sådan Se Soccer Online

FIFA World Cup blev først spillet i USA i 1994. Siden da er sporten steget i popularitet, og Major League Soccer blev introduceret til USA landsdækkende i 1996. Fra 2011 er der 18 hold, der spiller i den nationale liga. Fodbold er virkelig en international sport og har en roterende VM-skema. Amerikanske sports fans plejede at have svært ved at se deres yndlingshold, da konkurrencer blev afholdt uden for USA. Nu, via internettet er det nemt at se fodbold online, men ikke altid gratis.

Trin 1

Se live eller gentag fodbold spil gratis på ESPN3. Klik på "fodbold" fra rullelisten "Alle sportsgrene" på hjemmesiden. Søg efter spillet efter eget valg fra enten "live" fanen eller "replay" fanen. Klik på det blå link og vent, mens hjemmesiden indlæser dit spil. Den starter automatisk, efter at den er indlæst.

Trin 2

Abonner på Match Day Live. Gå til fanen Video på MLSsoccer. Vælg "MatchDay Live." Klik på "Tilmeld dig nu!" og følg trinene for at indtaste de ønskede oplysninger og tilmelde dig denne betalte online fodbold-tv-tjeneste. Betal $ 59,99 for at se mere end 220 live MLS spil på din computer eller iPad. Du kan kun se gentagne spil på din computer.

Trin 3

Gå til Socceronlinehub. Klik på "se live fodbold online gratis." Rul ned på siden for at se en liste over alle spil, der aktuelt bliver sendt. Klik på spillet efter eget valg. Der vises en liste, der indeholder links til websteder, der aktuelt streamer spillet. Linkene vises i et "Link # 1" format. Du skal muligvis registrere dig for et bestemt websted eller downloade videospiller software afhængigt af hvilket link du vælger. Klik på et link med et "F" -ikon ud for det, hvis din computer allerede har Flash Media aktiveret. Sæt gennem eventuelle annoncer, der vises. Fodboldkampen vil luft eller strømme live efter annoncerne løber.

Del:
Kommentarer