SĂĄdan Se en NHRA Drag Race

SĂĄdan Se en NHRA Drag Race

Intet er lig med lyden og synet - og den knoglende rystende torden - af en NHRA-topbrændselsdragerstart fra kvartmiljøets startlinje.

Løbet

Hold øje med NHRA-profferne i en 24-race tour, der begynder i februar hvert år med de historiske vinternationaler i Pomona, Californien.

Tjek race pĂĄ Phoenix; Gainesville, Florida; Las Vegas; Houston; Richmond, Virginia; Atlanta; Dallas og andre store steder over hele landet.

Find den komplette tidsplan samt de seneste nyheder pĂĄ NHRAs hjemmeside (nhra).

Husk, at trækløber er multiday-begivenheder, med handlinger, der varer hele dagen, da vinderne bestemmes af flere elimineringsrunder.

Deltag i en nat session. Topbrændere og sjove biler, der kører om natten, er en surrealistisk visuel oplevelse.

Bemærk, at kun de øverste 16 går ind i den endelige beslag.

Tilbring fredag ​​og lørdag kvalificerende sessioner for at se hver bil på banen.

Flyt rundt om tribunerne. Se nogle løb fra startlinjen. Se andre fra nær målstregen. Virkningen er helt anderledes.

Besøg pitområdet. Fans har bedre adgang end ved enhver anden type motorsport begivenhed.

Watch-medarbejdere genopbygger og tune motorer. Topbrændstof og sjove bilmotorer er næsten altid revet ned og genopbygget mellem løber.

Vær forberedt, hvis en besætning bryr op en motor. En topbrændstofmotor genererer over 5.000 hestekræfter. At være tæt ved, når man er fyret op, er en visceral oplevelse.

Stick rundt efter sidste løb. Kører og besætninger i pitområdet er mere afslappede og har mere tid til fans.

Biler og drivere

Husk, at kongen af ​​trækstrimlen er den øverste brændstofdrager - 500-kubik-tommers superchargede bagmotor V-8'er fyret af en eksotisk blanding af nitromethan og methanol.

Forvent en topbrændstof til at dække kvartmile på mindre end 5 sekunder ved over 300 mph.

Se de sjove biler - sæt en topbrændstofmotor foran føreren og dækk hele sagen med et koldt plastiklegeme.

Tjek de pro stockers - specialbyggede stock-udseende Fords, Pontiacs, Chevys og Dodges drevet af 500-kubikmeter V-8s kører på ren benzin.

Husk, at der ogsĂĄ er pro lagermotorcykler og pro-lastbiler.

Hold øje med beslaget og amatør racers - hobbyister, der ramte båndet til sjov og trofæer i hjemlige kvartals miler, nogle street-legal.

Hold øje med Joe Amato og Kenny Bernstein, der styrer topbrændstoffer. Doug Kalitta og Scott Kalitta, Gary Scelzi og Cory McClenathan.

Følg pro lagerførere som 1999 champion Warren Johnson, hans søn Kurt Johnson, Darrell Alderman kørsel Mopar produkter, Troy og Jeg Coughlin Jr., og Jim Yates.

Tjek sjove bilister Whit Bazemore, Scotty Cannon, Tommy Johnson og Pedregon brødrene - Cruz, Frank og Tony.

Smil når du ser NHRAs nummer én ambassadør, sjov bilpilot John Force. Den ni-time-mester - stemte den nationale motorsportsfører af året i 1996 - undlader aldrig at underholde i interviews, om han danser lykkeligt i sejrbanen eller beklager en anden blæstmotor.

Del:
Kommentarer