Sådan Sand et skateboard

Sådan Sand et skateboard

Et skateboard siger så meget om en skateboarder som det tøj, han bærer, hvorfor mange skateboardere designer deres egne skateboards. Du kan købe et skateboard med en malet grafik, men at designe din egen giver dig mulighed for at lave en entydigt personlig erklæring. Uanset om du bygger et skateboard fra bunden, renoverer et gammalt skateboard eller redesigner grafikken på tavlen, skal du sandte skateboardet. Slibning giver skateboards en glat finish og giver maling og lim en overflade, som skal bindes. Du kan sænke bordet med hånden eller bruge en palme- eller båndslibemaskine.

Fjern hjulvognene med passende skruenøgler og skruetrækkere til dit skateboard; Sæt hardwaren til side. Afhængigt af dit skateboard kan lastbilerne fastgøres med en kombination af skruer, møtrikker og bolte.

Skræl grebet tape på toppen af ​​brættet. Du kan få brug for en lille mængde klæbemidler til at løsne limen.

Sand kanterne med en 80-grus slibeblok for at opnå en afrundet form. Alternativt kan du bruge et stykke sandpapir indpakket rundt om en træblok eller en palmsander udrustet med et stykke 80-grit sandpapir.

Bør støvet væk med en ren børste. En ren, bred pensel fungerer godt for dette.

Gentag processen med slibning af kanterne og børstet støv væk med 120 grus, 180 grus og 220 grus slibeblokke. Når du er færdig, bør kantene være glatte og perfekt afrundede.

Sand top og bund af skateboardet med 80-grus slibeblokken med lange, lige slag, efter træets korn. Slibning mod kornet forhindrer dig i at opnå en glat overflade.

Kør din hånd over bordet for at sikre, at overfladen bliver slibet jævnt. Fortsæt med at skure alle områder af inkonsekvens indtil hele bordet er jævnt.

Gentag slibeprocessen på toppen og bunden af ​​pladen ved hjælp af 120-grus slibeblokken, derefter 180-slibestenen og efterbehandling med 220-grus slibeblokken.

Mal et grafisk design på undersiden af ​​brættet og belæg med to til tre lag beskyttende polyurethan.

Mål og anvend et nyt klæbebånd til toppen af ​​dit bord, og sørg for at skubbe alle luftbobler ud, mens du går. Du kan købe forudmålte ark med gribebånd med grafik fra mange skateboard butikker og online-forhandlere.

Udskift lastbilerne på bunden af ​​skateboard.

Del:
Kommentarer