Sådan samles Iron Gym

Sådan samles Iron Gym

Selv om det faktureres som et værktøj til pushups og situps også, Iron Gym er bedst, når den bruges som en løftestang mount pullup bar. Dette enkle træningsudstyr leveres i to versioner: Man har kun fire dele til at montere; den anden har seks. I hvert tilfælde er alle de nødvendige hardware og værktøjer inkluderet.

Montering af Iron Gym

Montering af din Iron Gym er så simpelt som at stramme fire bolte med en sekskantnøkkel. Placer den firkantede plastikbjælke mod den upladede side af hver kort U-buet stang på indersiden af ​​kurven. Brug en mellembolt, en fjederbræt og en låsemøtrik til at fastgøre hver buet stang til den firkantede plastikbjælke. Læg de to halvdele af den lange stang sammen og vrid for at låse dem på plads. Tilslut den lange stang til ydersiden af ​​de korte buede stænger ved hjælp af de lange bolte, fjederskiver og låsemøtrikker.

Montering af Iron Gym Xtreme

Montering af Iron Gym Xtreme fungerer næsten nøjagtigt det samme som at samle den grundlæggende Iron Gym, men de U-formede stænger har en anden, skarpere "U" i den ene ende. Brug først de medfølgende bolte, fjedervasker, låsemøtrik og medfølgende hardware til at fastgøre den firkantede plastikstang til de lige, bare ender af de buede stænger. Derefter fastgøres de korte, lige håndtag over hver af de skarpe "U" s i den anden ende af hver buede stang, med den polstrede del af håndtaget vendt ud. Tilslut den lange bjælke over midten af ​​hver buet stang, sidder på indersiden af ​​kurven.

Installation af Iron Gym

For at installere Iron Gym for pullups skal du sætte monteringsbeslaget på toppen af ​​dørklokken på dørsiden af ​​døråbningen. Dette skaber en firkantet kop øverst på døråbningen. Placer håndtagene på Iron Gym på bagsiden af ​​døråbningen, med den firkantede øvre stolpe, der peger gennem døråbningen på samme side som monteringsbeslaget. Placer den øverste bjælke i bægeret, der er skabt af monteringsbeslaget, og træk håndtagene ned for at kile Iron Gym ind i toppen af ​​døråbningen. Kontroller altid, at Iron Gym er sikkert monteret, før du bruger den.

Andre anvendelser

Du kan bruge Iron Gym som et push-stand, til dips eller som et anker til situps: Placér det med de parallelle håndtag nedad, så det danner en opadgående "U" -form. Gør pushups med den ene hånd på hver side af det vandrette håndtag eller med en hånd på hver af de parallelle stænger.

Vend dig om, sidder lige foran Iron Gym, og brug disse parallelle stænger som basis for dips: Rør dine arme til at løfte dine hofter lige ud fra gulvet og bøj derefter dine arme for at sænke dine hofter.

Placér Iron Gym på samme måde for situps, men kile den i bunden af ​​en døråbning med det vandrette håndtag vendt væk fra dig. Tag dine tæer under, der håndterer for at forankre dine fødder, som du gør situps.

Del:
Kommentarer