Sådan rydder du dit sind før du går i seng

Sådan rydder du dit sind før du går i seng

Det kan være svært at falde i søvn, når du har for mange tanker, der løber gennem dit sind. Mange mennesker har deres tanker fyldt med morgendagens tanker, frister, bekymringer, familie og andre ting, der kan give dem følelsen rastløse og stressede, før de går i seng i stedet for afslappet og fredeligt.

Sådan rydder du dit sind før du går i seng

Fokus ikke på hvad du skal gøre den næste dag. Tænker på fremtidige opgaver, og hvordan du får dem færdige, fører kun til angst og bekymring. Dette kan holde dig vågen og afbryde din fredelige natters hvile. Lever kun i det nuværende øjeblik og tag ting et skridt ad gangen.

Spis ikke eller drik noget, når det er tæt på den tid du går i seng. Hold dig væk fra koffeinholdige drikkevarer såsom sodavand, te eller kaffe og spis ikke slik, der har meget sukker i dem. Forbrug af mad og drikkevarer med koffein og sukker kan give dig et haste, som kan gøre det næsten umuligt at falde i søvn. At drikke for tæt på din sengetid kan holde dig løbende på badeværelset hele natten. Spise visse fødevarer kan forlade dig med mavesmerter, da din krop går langsommere under søvn, hvilket gør fordøjelsen vanskeligere. Du bør også undgå alkohol og tobak inden sengetid, da de kan forstyrre dig i en dyb søvn.

Tag et afslappende bad kort før sengetid. Badeværelser er meget beroligende, og de giver dig tid alene til bare at nyde øjeblikket uden at bekymre sig om noget andet. Du er velkommen til at lyse duftende stearinlys og tilføje bobler og badesalt til dit bad, hvis du foretrækker det. Har beroligende musik, der spiller i baggrunden, hvis det hjælper dig med at slappe af. Lad dit sind gå fri, når du siver i karret. Du fortjener at have den tid til dig selv.

At lave et par yoga strækninger eller andre lyse øvelser kan hjælpe dig med at slappe af din krop og sind for at sove bedre. Disse øvelser skal ikke have dig udånde. I stedet skal de være beroligende og give dig mulighed for at frigive spændinger gennem hele kroppen. Liget udgør i yoga er en god øvelse for at hjælpe dig med at rydde dit sind og slappe af før sengetid. Lige ligge på ryggen med dine hænder på dine sider, palmer vendt opad og dine fødder lidt fra hinanden. Luk dine øjne og begynde at fokusere på din krop, der starter med toppen af ​​dit hoved og fortsætter til bunden af ​​dine fødder. Spænd og slip hver del af din krop, mens du går sammen. Denne proces gør det muligt for dine muslimer at slappe af. Tillad din krop at slappe af, mens du fokuserer på din vejrtrækning og rydder dit sind over dine bekymringer og bekymringer.

Har tid til meditation eller bøn inden seng. I løbet af denne tid skal du ikke fokusere på nogen af ​​dine bekymringer. Meditere og bede om fredelige ting snarere end ting, der stresser dig ud. Hvis der er noget, der generer dig om dagen, lad det gå, før du går i seng. Tilgiv dig selv for fejl, du føler, at du har lavet og fokuseret på de positive aspekter af din dag. Tænk på ting, du skal være taknemmelig for. Slip alle stressede tanker gennem din meditation eller bøn.

Har et behageligt sted at sove. Sørg for, at din madras og puder støtter ryggen og nakken, så du kan være afslappet og komfortabel, når du lægger dig ned. At lægge på en ubehagelig overflade kan holde dig i at sove fredeligt, fordi du vil kaste og vende på at forsøge at finde en god position. Overvej at få en konturpude, som understøtter nakke og ryg og en madras, der er designet til at lette presset, så du kan sove mere dybt og komfortabelt.

Del:
Kommentarer