Sådan reverserer du skade fra alkoholmisbrug

Sådan reverserer du skade fra alkoholmisbrug

Virkningerne af alkoholmisbrug på kroppen kan være vidtrækkende, fra lever og bugspytkirtlen til hjerneskade. Når du først har besluttet at stoppe med at drikke, kan du muligvis vende om det skader, du har oprettet, hvis du følger de rigtige trin.

Øv langvarig nådighed. Ifølge en Stanford University undersøgelse forblev de længere alkoholikere ædru, jo bedre blev deres kognitive funktioner. Dette er et første skridt til at reparere hjerneskade, som du måske har lidt af års alkoholmisbrug.

Tag mælk tistel frø. Disse er normalt tilgængelige som ekstrakt og har vist sig at hjælpe med at forbedre og reparere leverfunktioner. Selvom det ikke garanteres at arbejde for alle, kan det være med at tage dem.

Start en træning regime. Som kroppen renser toksiner fra dit system gennem porerne, som forekommer med et hvilket som helst svedningsniveau, er din krop bedre i stand til at iltge, hvilket igen hjælper dit samlede system til at reparere sig selv.

Øv en sund kost. Ved at tabe sig og tage i ekstra vitaminer, vil du begynde at se en forbedring af dit generelle helbred. Fedfattige kostvaner med masser af fuldkorn og frugt og grøntsager kan hjælpe dig med at tabe sig og mindske stresset på din krop. Som du har mindre stress, kan din krop arbejde på at reparere skaden fra alkoholmisbrug. Det anbefales også at tage antioxidanter fra naturlige kilder, såsom vitamin D-tunge fødevarer.

Del:
Kommentarer