SĂĄdan Reverse Pre-Diabetes

SĂĄdan Reverse Pre-Diabetes

Når du først er blevet diagnosticeret med diabetes, viser studier, at der er en god chance for, at du inden for 5-10 år vil få diabetes. Selvfølgelig, hvis du er villig til at foretage nogle ændringer i dit liv, behøver det ikke at være tilfældet. Forskning viser, at du kan reversere før diabetes, hvis du er villig til at forpligte dig til det. Diabetes er en ubehagelig sygdom, så det er vigtigt at undgå det. Her er flere trin, der kan hjælpe dig med at vende om diabetes før det er for sent.

Bliv aktiv. Dette er en af ​​de bedste måder, du kan begynde at vende dit problem med før diabetes. Personer, der er stillesiddende, opbygger ofte insulinresistens. En af de bedste måder at forbedre dette problem på er at komme i bevægelse. Aktivitet kan bidrage til at forbedre din insulinresistens og hjælpe dine celler med at forbrænde sukker. Faktisk har undersøgelser vist, at motion alene kan hjælpe med at forbedre problemerne med før diabetes, selv uden at foretage andre ændringer i din livsstil. Den bedste type motion for at hjælpe med dette problem er aerob træning, som skal gøres i 30 minutter fire til fem gange hver uge. Flere aerobic øvelser, der er gode muligheder omfatter cykling, gå, hold sport og svømning.

Stop med at ryge så hurtigt som muligt. Ikke alene er rygning en af ​​de vigtigste årsager til andre alvorlige sygdomme som hjertesygdomme, kræft, kronisk obstruktiv lungesygdom og slagtilfælde, det kan også øge risikoen for diabetes. Hvis du ikke tror at du kan stoppe med at ryge på egen hånd, skal du tale med din læge. Der er mange gode produkter derude for at hjælpe rygere med at holde op med at ryge.

Spring over forarbejdede og hurtige fødevarer. En af hovedårsagerne til, at flere og flere amerikanere får diabetes og diabetes i dag, er på grund af deres høje indtag af forarbejdede fødevarer og fastfood. At spise kun en fastfood måltid kan tage over halvdelen af ​​dine daglige tildelte kalorier, for ikke at nævne fedtet.

Spis flere frugter og grøntsager. Mange mennesker får ikke mængden af ​​frugter og grøntsager, som de har brug for hver dag. Undersøgelser viser, at de, der får fem eller flere portioner om dagen af ​​deres frugter og grøntsager, ikke kun kan reducere risikoen for diabetes, men også risikoen for slagtilfælde, forskellige hjerte-kar-sygdomme og hjerteanfald. At spise masser af frugt og grøntsager kan også hjælpe med vægttab, et andet vigtigt aspekt ved at vende problemer med før diabetes.

Begræns dit indtag af alkohol. Selvom en moderat mængde alkohol kan være sund, kan for meget drikke forhøje diabetes til fuldblæst type 2 diabetes. At have en drink hver dag kan faktisk reducere risikoen for diabetes, men hvis du ikke begrænser mængden af ​​alkohol, du drikker, vil du gøre præ-diabetes endnu værre.

Del:
Kommentarer