Sådan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Sådan Reverse Insulin Resistance Naturligvis

Insulinresistens er en helbredstilstand, hvor kroppen bliver immun mod insulin. Kroppen er ikke i stand til at reagere på det insulin, der er blevet frigivet i blodbanen, som så inducerer bugspytkirtlen for at gøre mere insulin til at kompensere. Insulinresistens er en tilstand, der er almindelig hos før diabetes, og øger risikoen for hjertesygdomme i begyndelsen. Standardbehandling for insulinresistens omfatter generelt medicin samt et diæt og træningsprogram. Fordi receptpligtig medicin kan forårsage ubehagelige bivirkninger, vælger nogle at vende insulinresistens naturligt.

Instruktioner

Juster din kost. Ved at følge en lavglykæmisk kost kan du muligvis vende insulinresistens. En lavglykæmisk kost er en, der indeholder betydelige proteiner, grøntsager og moderate portioner af fuldkorns kulhydrater samt frugt og grøntsager. South Beach Diet er en lavere kulhydrat kost plan, der er velafbalanceret. Forarbejdede kulhydrater som hvidt brød og pasta vil gøre insulinresistensen værre. Udskift dem med hvedebrød og pasta i din kost.

Tilsæt din kost med vitaminer og mineraler. Et omfattende multivitamin bør tages dagligt. Et supplement, der anbefales til behandling af insulinresistens, er chrompikolinat. Ifølge Dr. Barry Mennen styrer chrompikolinat insulinniveauer såvel som blodsukker. Det kan hjælpe med vægttab og reducere kulhydratbehov. Den anbefalede dosering for voksne er mellem 50 og 200 mcg om dagen.

Flyt din krop regelmæssigt. Kost og motion arbejder sammen for at vende insulinresistens. Det er integreret at træne mindst fire til fem dage om ugen for at få indflydelse på insulinniveauet. Hver træning kan være så lidt som 30 minutter eller så længe som 60 minutter. Prøv en form for aerob træning med lav effekt, som f.eks. Svømning og rask gang, tre til fire gange om ugen. Tilføj i modstandstræning to dage om ugen. To eksempler på modstandstræning er vægt træning og pilates.

Reducer koffeinindtag. Koffein behøver ikke at blive fuldstændig elimineret fra din kost, men for meget kan det reducere insulinfølsomheden og påvirke blodsukkerniveauet. Fordi det er vigtigt at stabilisere blodsukkeret, er forbrug af rigelige mængder koffein kontraproduktivt.

Øv regelmæssigt yoga. Vægttab hjælper med at reversere insulinresistens. Yoga hjælper med vægttab ved at reducere mængden af ​​kortisol, der produceres af kroppen ved at fremme afslapning. Cortisol er normalt forårsaget af stress; for meget kortisol i kroppen fører ofte til vægtøgning, især i mavesektoren.

Tips

Mød med en ernæringsekspert for at konstruere den mest effektive kostplan til dine individuelle behov.

Advarsler

Før du starter et diæt og motion program, skal du sørge for at tale med en sundhedspersonale. Ikke alle tilfælde af insulinresistens kan styres gennem kost og motion alene; nogle mennesker kan også kræve medicin for at kontrollere tilstanden.

Del:
Kommentarer