Sådan retter du tænder uden tandhjul

Sådan retter du tænder uden tandhjul

Sådan retter du tænder uden tandhjul. Bøjler er den mest almindelige måde at rette tænderne på, men at bære dem kan være en lang og smertefuld proces. Der er måder at opnå det perfekte smil uden brug af seler, så hvis seler ikke er til dig, så kan en af ​​disse andre metoder bare være den ideelle løsning. Læs videre for at vurdere, om en af ​​disse braces-free tænder rette muligheder er rigtige for dig.

Overvej Invisalign i stedet for traditionelle bøjler. Invisalign-systemet anvender en serie af beholderlignende mundstykker til at forme dine tænder. Resultater tager normalt omkring et år at opnå. Bemærk dog, at denne metode fungerer bedst for dem, hvis tænderforskydning er forholdsvis lille.

Har finér påført dine tænder for øjeblikkeligt at dække gamle ufuldkommenheder og give dig et perfekt smil uden nogen smertefuld tandretting i det hele taget. Faner kommer i porslin og komposit, hver med sine egne fordele og ulemper. Hvis dette er en mulighed, du er interesseret i, skal du tale med din tandlæge om, hvilken finer der passer bedst til dig.

Vælg kosmetisk konturering, hvis du har problemer med overfyldning af tænder. Denne proces, som er relativt smertefri, indebærer omformning af dine tænder gennem en række procedurer udført af en kosmetisk tandlæge. Processen omfatter generelt 1 til 3 besøg hos din tandlæge.

Vælg et aftageligt ortodontisk apparat, hvis omfanget af den nødvendige korrektion er ret begrænset. Denne teknik virker generelt kun på de øverste tænder. Der er nogle andre ret betydelige ulemper ved denne metode, og ikke alle vil være en kandidat, men det kan være en levedygtig mulighed for nogen, der ønsker at undgå seler.

Spørg din tandlæge eller ortodontist, om dine tænder kan rettes, blot ved at bære en specielt designet holder. Denne metode ville kun fungere for en person, der har brug for meget små korrektioner. Nogen der allerede har haft bøjler, men har oplevet noget skift i tænderne, kan være en god kandidat til dette.

Tips

Hvis du bestemmer dig for at bøjler er det rigtige valg for dig, men stadig vil have noget lidt mindre iøjnefaldende, så prøv at gå til klare bøjler eller dem, som er placeret på bagsiden af ​​tænderne. Braces, for det meste, er stadig den hurtigste og mest effektive måde at rette tænderne på, især hvis graden af ​​tænderforskydning er moderat til svær. Spørg din tandlæge eller ortodontist om tænderretningen, der fungerer bedst for dig.

Del:
Kommentarer