SĂĄdan Replenish Din Melanin

SĂĄdan Replenish Din Melanin

Melanin er det naturligt forekommende kemikalie hos alle mennesker og dyr, der resulterer i farve i hud og hår. (Kun albinoer fødes uden melaniner, hvorfor de mangler hudpigmentering og hårpigmentering.) Jo mørkere din hud, jo mere melanin har du. Melanin er en naturlig beskyttelse mod solens skadelige ultraviolette stråler. Men udgifterne i solen betyder at have solcreme for at beskytte din hud, uanset hvor mørkt du er. Når du får solbrændt, er din hud og din melanin blevet beskadiget; begge har tid til at komme sig.

Brug solcreme før du går ud af huset. Efter at være blevet solbrændt, når melaninet er mindre effektivt, fordi både det og din hud er blevet beskadiget, er solcreme en afgørende del for at beskytte din hud mod yderligere UV-beskadigelse og lade det genoprette. (En solskoldning bliver ikke til en solbrun fordi melaninen blev beskadiget samtidig med at huden blev beskadiget.) For at erstatte melanin skal din hud have beskyttelse mod solen, indtil solskoldningen forsvinder.

Tænd solbrænding både før og efter indendørs solbrænding. Hvis du beslutter dig for at arbejde på at opbygge en solbrændt, er solbrændsel til indendørs garvning en nødvendighed; det holder melaninet i stand til at virke optimalt og forhindrer din hud i at tørre ud. Hvis du brænder udenfor i solen, skal du i stedet bruge en udendørs solbrænding. Lotionerne hjælper med at minimere risikoen for solskoldning og skade på melaninet. garvningen vil hjælpe med at opbygge din melanin ved at øge din hudpigmentering.

Tillad solbrændt lotion at sidde din hud i mindst fire til seks timer før brusebad. Tørring for tidligt gør lotionen ineffektiv; din hud har brug for tilstrækkelig tid til at absorbere det. Hvis lotionen ikke absorberes, er dens positive effekt på din melanin begrænset til den tid, du rent faktisk solbriller.

Planlæg garvning ikke tidligere end 24 til 48 timer efter tidligere solbrændinger. Venter 48 timer vil undgå utilsigtet brænding fra UV-strålerne og tillade din melanin at genvinde; dette er især vigtigt, hvis huden blev let forbrændt i en tidligere session. Din melanin er beskadiget og bliver mindre effektiv, når du bliver brændt; Kun tid kan genopbygge og reparere det.

Del:
Kommentarer