SĂĄdan repareres Trigger Thumb

SĂĄdan repareres Trigger Thumb

Trigger thumb udvikler sig, når sener i tommelfingeren, som holdes til dine knogler ved ledbånd kendt som tromler, udvikler fortykkede knuder. Dine ledbånd kan også blive fortykkede. Som følge heraf vil din tommelfinger bøje og låse. Din tommelfinger vil så pludselig rette sig som om at trække en pistol udløseren. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​din trigger-tommelfinger, vil reparationen af ​​din tommelfinger variere.

Få en kortisoninjektion fra din ortopædlæge. Injektionen skal rettes ind i tommelfingerens kappe, som er den beskyttende belægning af sener, for at lindre betændelse forbundet med din trigger-tommelfinger såvel som for at hjælpe med at krympe eventuelle fortykkede knuder.

Har din tommelfinger monteret til en skinne efter at have modtaget en kortisoninjektion. Dette vil medvirke til at begrænse bevægelsen af ​​din tommelfinger. Ifølge Mayo Clinic må du muligvis bære splinten i seks uger.

Undergå operation som en sidste udvej for at reparere din tommelfinger. Kirurgi udføres på ambulant basis. Hold forbindelsen på tommelfingeren efter din operation for den tid, som din kirurg anbefaler. Forbindelsen vil holde hævelsen nede og reducere blødning fra det kirurgiske sted.

Undergå rehabilitering efter at du har helbredt fra din operation, hvis det er nødvendigt. Ifølge eOrthopod vil rehabilitering ikke være nødvendig, medmindre din tommelfinger var i låst stilling før din kirurgiske procedure.

Har din tommelfinger forsynet med en bøjle, hvis din tommelfinger ikke riger straks efter tommelfingeroperationen.

Modtag behandlinger fra en fysioterapeut for at hjælpe med at strække din tommelfinger. Lær øvelser fra din terapeut for at forbedre bevægelsesområdet i tommelfingeren og for at hjælpe med at styrke ledbånd og led i tommelfingeren. Ifølge eOrthopod bør øvelser til din tommelfinger udføres i omkring seks uger efter at have været i operationen.

Tips

Rid fingeren så meget som muligt. Sug din tommelfinger i varmt vand for at reducere betændelse. Massage din tommelfinger for at lindre symptomer på smerte.

Advarsler

Undgå at bruge din tommelfinger. Undgå at bruge gentagne bevægelser af tommelfingeren. Brug ikke tommelfingeren til at gribe, når du åbner krukker eller flasker.

Del:
Kommentarer