Sådan repareres serveringen på en bowstring

Sådan repareres serveringen på en bowstring

Serveringen på en bowstring er designet til at absorbere misbrug og beskytte den faktiske streng fra nicks og slid. Serveringen vil sandsynligvis gå i stykker og løsne sig efter opretholdende snit i tråden. Det kan repareres, hvis skaden er mindre, men den bedste mulighed, hvis der er alvorlig skade, er at fjerne og udskifte hele serveringen. Processen er enkel, og den nye servering vil kunne opretholde års misbrug, før den skal udskiftes.

Vurder tilstanden for den nuværende betjening ved at undersøge betjeningsgarnet for pauser og for meget slitage. Forvent at erstatte hele sektionen af ​​visning, hvis flere pauser er synlige. Du vil simpelthen reparere serveringen, hvis der kun er en enkelt pause.

Find den beskadigede del af betjeningen. Skær et 1-fods afsnit af serveringstråd fra en spole. Sæt tråden rundt om buebåndet 2 inches under skaden. Bind en enkelt overhand knude i tråden.

Træk hver ende af tråden til den modsatte side af knuden og knyt en anden hånd i hånden. Fortsæt med at skifte knobene, indtil du er 2 tommer over det beskadigede afsnit.

Bind en dobbelt overliggende knude på den sidste wrap for at sikre serveringsreparationen. Skær enderne af serveringstråden, efterlad et lille mærke på hver.

Påfør en hurtig flamme til de serverede trådmærker med en lighter. Lad taggen tage i brand og hurtigt blæse flammen ud. Enderne smelter og fastgør den endelige betjeningsknude rundt om tråden.

Del:
Kommentarer