SĂĄdan repareres revne indre sting efter en hysterektomi

SĂĄdan repareres revne indre sting efter en hysterektomi

Hysterektomi er en større operation præformeret af en dygtig kirurg på et hospital. En hysterektomi er en operation, der involverer fuldstændig fjernelse af livmoderen og æggestokkene fra kvindens krop. Det kan indebære komplikationer og bivirkninger, såsom nerveskader, betændelse og infektion, og bør overvåges af et lægesamfund for at sikre, at hysterektomi helbreder sig korrekt. Hvis du føler ekstrem smerte, føler dig svimmel eller lyshåret eller uvel, skal du kontakte din læge eller ringe 911 med det samme. Du kunne have revet sting efter din hysterektomi, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Du skal sandsynligvis have reparationskirurgi på hospitalet. Her skal du gøre, hvis du tror, ​​at du har revet sting fra en hysterektomi.

Forbliv rolig. Hvis du har smerter, og du kan se blødning eksternt, så prøv ikke at bevæge dig for meget eller trække musklerne i din mave; dette kan forårsage intern blødning, der kan resultere i chok eller endda kunne være dødelig. Hvis du har en telefon i nærheden af ​​dig, ring 911, eller få en anden til at gøre det for dig. Hvis du "føler" at noget ikke er korrekt inden for din operation, skal du ringe til din læge eller 911, og de kan finde ud af om det faktisk er revet sting.

Gå til sygehuset. Du må måske tage en tur i en ambulance eller få nogen til at køre dig. Hvis tilstanden er alvorlig, ring 911 og kør i ambulancen. De EMT'er i ambulancen kan hjælpe dig med medicinsk behandling, mens du kører til hospitalet, hvilket giver dig den hurtigste behandling af dine revne sting. Hvis du har blodtab eller går i chok, kan EMT'erne hjælpe dig, før du går til hospitalet.

Reparation af stingene. Når du ankommer til sygehuset, skal en kirurg reparere de revne sting og rydde op eventuelle skader, der måtte være sket med hysterektomi. Dette kan indebære generel anæstesi og et ophold på hospitalet efter operationen er afsluttet. Kirurgen vil sørge for, at de syede er placeret korrekt og sørg for, at din krop ikke blødgør blod eller går i chok.

Advarsler

Hvis du tror, ​​at du kan have revet søm, skal du ikke tage nogen aspirin eller blodfortyndere. Dette kan forårsage blødning eller yderligere blodtab.

Del:
Kommentarer