SĂĄdan repareres mobilitet scootere

SĂĄdan repareres mobilitet scootere

Hvis du er ejer af en mobilitetsscooter, skal du være opmærksom på, at din scooter kan være udsat for elektromagnetisk interferens (EMI). Hvis din scooter bevæger sig i sig selv, frigiver bremserne eller bevæger sig i den forkerte retning, er det ikke nødvendigvis brudt. Elektromagnetisk energi fra fjernsyns- og radiosignaler, mobiltelefoner og borgerbånd (CB) -radioer kan medføre forstyrrelse af styringen af ​​din scooter. Imidlertid er de fleste problemer med mobilitet scootere ofte uafhængige af EMI. Brug grundlæggende fejlfindingsstrategier til at identificere et problem og reparere din scooter.

Fjern mobilitetsscooteren fra sovemodus. Sluk scooteren og tænd den igen.

Reset strømafbryderen, hvis du mister strøm til mobilitetsscooteren. Strømafbryderen er placeret på batteripakken. Tryk på knappen "Reset" for at genoprette strømmen til enheden.

Brug den producent-godkendte oplader til at oplade din scooter batteri. Undersøg to lys på batteriopladeren. Det grønne indikatorlampe viser batteriopladningen; Det solide røde lys viser strøm til opladeren. Et svagt eller blinkende rødt lys indikerer en strømafbrydelse. For at genoprette strømmen til opladeren, tryk på knappen "Reset".

Udskift sikret sikring. Åbn hovedkontrolboksen, skru af hætten og undersøge sikringen. En blæst sikring vil forstyrre opladningen af ​​batteriet. Fjern den sikrede sikring og udskift den med en 2,5 amp sikring.

Fjern hår og snavs fra drivakslen. Drivakslen er placeret i drivhjulsenheden. Debris-buildup vil forhindre udførelsen af ​​mobilitets scooteren.

Bevæg drev / frihjulsstangen fra neutral position til drevposition. Enheden vil ikke fungere i neutral stilling.

Undersøg alle stik og stik. Fjern snavs og snavs, og bekræft en sikker forbindelse mellem stik og stik.

Undersøg enheden for fugt og tegn på vandskader. Regn kan forårsage stor skade på motor og batteri. Hvis du opbevarer udendørs, skal du flytte enheden indendørs og tørre den med et håndklæde. Lad scooteren lufttørre. Hold altid mobilitets scooteren indendørs.

Advarsler

Brug ikke radiobånd eller mobiltelefoner fra borgerne, mens du bruger en mobilitetsscooter, advarer Shoprider, en producent af mobilitetsscootere. Undgå nærliggende sendere, såsom radio- eller tv-stationer. Hvis scooteren flytter eller frigiver sine bremser, skal du straks slukke for enheden.

Del:
Kommentarer