SĂĄdan repareres fodboldklip

SĂĄdan repareres fodboldklip

Fodboldklamper bæres af spillere under et fodboldkamp. Klemmerne bruges på både natur- og kunstgræsfelt med det formål at give trækkraft til korrekt fodfæste under spil. Fodboldklamper er atletiske sko og er designet som en kryds træner eller multifunktions atletisk sko, med den største forskel at være piggerne fastgjort til bunden af ​​skoene. På grund af hyppigt slid under træning og spilletid, kan det være nødvendigt at udføre grundlæggende eller rutinemæssig reparation på klapper.

Trin 1

Udskift brugte fodboldspidser med nye pigge af passende længde. Brug en klapnøgle til først at løsne pigge ved at dreje skruenøglen til venstre. Fjern piggerne og træk nye pigge på soklen på fodboldklamperne. Stram med skruenøglen ved at dreje til højre.

Trin 2

Reparér løs eller revet såler med en universal lak, såsom Shoe Goo. Påfør klæbemidlet på den løse eller beskadigede sål ved omhyggeligt at følge producentens anbefalinger. Lad Shoe Goo tørre og helbrede grundigt inden brug.

Trin 3

Udskift tornede eller meget slidte sko. Fjern snørebåndet ved at trække dem tilbage gennem blonderåbningerne. Indsæt en ny blonde i de nederste to øjenhuller. Sørg for på dette tidspunkt blonder er lige, med begge ender af lige længde. Snøre skoen ved at krydse snørebåndene og fodre gennem øjets huller.

Trin 4

Reparér slidte eller beskadigede hælområder i sko. Brug et slidstærkt stykke materiale, der matcher skinnets fornemmelse og farve for at gøre plasteret. Patchen skal være lidt større end det beskadigede område på hælen. Fjern indersålen og læg patchen over det beskadigede område. Fold over toppen af ​​materialet og sy langs den øverste kant, der forbinder plåstret med foringen. Påfør et tyndt lag lim med lim på hele pladen på siden, der skal fastgøres til skoforingen og tryk på plads. Indsæt indersålen igen.

Trin 5

Udskift brugte indlægssåler. Se producenten, lokale skoforretninger, sportsforretninger og store boksforretninger til udskiftning af atletiske indlægssåler. Sørg for, at indersålen er dimensioneret til at passe til fodboldklappen. Foretag de nødvendige justeringer ved at trimme indersålen for at passe.

Del:
Kommentarer