Sådan repareres et cykelsæde

Sådan repareres et cykelsæde

Hvis du ejer en mountainbike, en roadcykel eller en normal cykel, ved du, at du skal reparere og vedligeholde den fra tid til anden. Hvis du har en cykelsæde, der har brug for reparation, kan du normalt tage sig af det selv. De følgende trin viser dig, hvordan du reparerer et cykelsæde, der er beskadiget eller løs.

Stram bolt på sædestolpen på dit cykelsæde, hvis dit sæde er wobbly. Du skal muligvis udskifte denne bolt, hvis den er rustet ud eller fjernet.

Fjern cykelsædet helt, hvis det har revner og tårer i det, eller det er ubehageligt og udskift det. Du kan købe sæder som Derri-Air cykelsæder, der er komfortable, kan justeres for fasthed og er nemme at montere, uanset hvilket sæde du har i øjeblikket.

Juster vinklen på dit sæde, hvis det er ubehageligt. Du kan få det niveau, læne sig fremad eller læne sig bagud afhængigt af, hvad der er mere behageligt for dig. Brug en unbrakonøgle til at løsne bolten på sædeposten for at justere vinklen.

Stram spændingen på sædets omslag, hvis sædet har en og det er løs. Hvis den har 2 stropper under sædet, der er fastgjort med en krog, skal du løsne den fra krogen og stramme, og sæt straks på igen.

Del:
Kommentarer