SĂĄdan repareres en tand med cyanoacrylatlim

SĂĄdan repareres en tand med cyanoacrylatlim

Cyanoacrylatlim er ikke noget, der kommer op under normal samtale, tandbehandling eller på anden måde. Imidlertid er cyanoacrylatlim let genkendelig et af dets varemærker, som omfatter Krazy Lim og Super Lim. Mens cyanoacrylatlim er farlig for nerven af ​​vitale - levende tænder, der ofte kræver tandfjernelse eller rodkanalbehandling, kan den bruges på brudte tandproteser. Alligevel vil de ødelagte proteser til sidst kræve en tandlæge opmærksom på at reparere dem korrekt.

Vask og tandprotesen og tandprotesen.

Fjern eventuelle snavs i spalten pĂĄ tandprotesen, og tanden faldt ud med et tandstikker.

Prøv at sætte tanden ind i spalten på protesen, den kom fra. Det skal glide helt på plads.

Brug finkornet sandpapir til at rukke tandens bagside sammen med slidsen, den faldt ud af. Dette hjælper limen med at holde tanden.

Vask og tør tandprotesen og tandprotesen igen for at sikre, at alt akrylstøv fra slibning fjernes.

Påfør en lille dråbe cyanoacrylatlim til indersiden af ​​slidsen, hvor tanden faldt ud af tandprotesen. Det vil ikke tage meget af limen, og hvis tandprotesen er overfyldt, vil tandprotesen blive forskudt og vil ikke sidde ordentligt i den plads, hvor den tilhører.

Placer tanden tilbage i spalten, hvor den tilhører med pincet, ved hjælp af pinceterne for at holde tanden på plads, indtil limet sætter. Det tager normalt mindre end et minut.

Tips

Tør tandprotesen og tanden grundigt. Limen vil ikke klæbe til en våd overflade.

Advarsler

Cyanoacrylatlim bør ikke bruges til at cementere tandkroner permanent eller midlertidigt eller til at reparere en ødelagt naturlig tand. Apoteker bærer over-the-counter midlertidige cementer og fyldmaterialer, der ikke vil skade tandens nerve eller det bløde væv omkring det.

En cyanacrylatlimreparation er ikke optimal. Proteuren skal repareres korrekt af en tandlæge med et tandlæge laboratorium.

Del:
Kommentarer