Sådan repareres en sprængt bowlingkugle

Sådan repareres en sprængt bowlingkugle

At finde en revne i din yndlings bowlingkugle er ikke kun nedslående; den knæk kan faktisk smide dit spil ved at skabe en ubalance i bolden. Reparation af små revner i boldens overflade kan ske ved hjælp af et reparationssæt efterfulgt af slibning og polering. Dybe, store revner vil dog sandsynligvis ikke være repairable. Små kosmetiske revner og skraber kan fjernes uden reparationssættet, men kræver stadig slibning og polering.

Find ud af om din bowlingkugle stadig er under garanti. Hvis det er, vil selskabet sandsynligvis enten erstatte bolden eller rette det til dig uden omkostninger.

Fyld revnen med det klare patch fyldstof fra reparationssættet. Sprøjt plasteret med kitets accelerator for at fremskynde tørringsprocessen. For små kosmetiske skraber kan du springe over dette trin.

Sand hele overfladen af ​​bolden, når plasterne er tørre. Sprøjt bolden med vand under slibning, eller du kan placere bolden i en spinder, der sprøjter vand. Brug lavkorn sandpapir, hvis du vil have din bold til at have mere af en krog og buet, eller brug et større sandpapir til mere snapping og spring over. For det mest konsekvente spil, kryds-sand i 90 graders vinkel til den originale slibning.

Polere bolden enten med hånden eller ved hjælp af en spinner. Brug poleret og poleringspude, gnid polen på hver side af kuglen for en konsekvent glans.

Del:
Kommentarer