Sådan repareres en roadmaster cykel

Sådan repareres en roadmaster cykel

Roadmaster cykler er nogle af de mest prisbillige cykler på markedet. Deres super-lave pris gør det til en god værdi for pengene, men det betyder desværre, at de dele på cyklen, der tager sig af skift og bremse, som skifter, derailleurs, bremser og løftestænger, går uden for tilpasningen let. Lær hvordan du reparerer din Roadmaster-cykel hjemme, ved hjælp af husholdningsværktøjer, og spar penge og tid i stedet for at tage din cykel til den lokale cykelbutik.

Spænd cyklens vinkler fremad og skift både for- og bagpartierne ind i den mindste tandhjul ved hjælp af skifterne på røret.

Løsn de forreste og bageste spærrehovedbøsninger (hvor kablet er fastspændt til sperren) ved hjælp af en 10 mm skruenøgle. Spænd cyklens vinkler fremad nogle få omdrejninger for at afregne de derailleurs.

Vær opmærksom på justeringen af ​​de små tandhjuls-, kæde- og sperremskiver bag bag cyklen. Kæden skal danne en ret vertikal linje mellem tandhjulet og remskiven. Hvis remskiven trækker kæden til højre, skal du skrue højbegrænsningsskruen ved hjælp af en Phillips skruetrækker. Hvis den trækker tandhjulet til venstre, løsnes højbegrænsningsskruen.

Træk bagsparerkablet stramt under det bageste spjældstik. Stram kabelstopbolten med en 10 mm skruenøgle for at holde kablet på plads.

Læn dig over toppen af ​​cyklen og se lige ned på den forreste derailleur. Vær opmærksom på justeringen af ​​kæden inde i derailleurburet. Hvis kæden gnider på siden af ​​buret tættest på sædrøret, skal låseskruen løsnes med en Phillips skruetrækker, indtil den sidder perfekt mellem de to sider af buret. Hvis det gnides på ydersiden af ​​buret, skal du skrue ned låggrænseskruen, indtil kæden er justeret.

Træk forsyningsskablet stramt under kabelstoppet med et par nålestænger. Spænd den forreste spærre med en 10 mm skruenøgle.

Tag cyklen ud for en testtur og skift gennem alle tandhjulene for at være sikker på, at alt nu fungerer korrekt.

Del:
Kommentarer