Sådan repareres en revet Quadricep Muscle

Sådan repareres en revet Quadricep Muscle

Skader kan opstå, når der er en ubalance mellem hamstring muskler og quadriceps muskler. En quadriceps skade manifesteres ved hævelse i begyndelsen, og som hævelsen går ned, viser en palpabel defekt i musklen. Hvis defekt og hævelse er tæt på leddet, så kan det være en revet quadriceps senge. Hvis dette sker, bør du straks konsultere en ortopædisk læge, fordi en ægte senetræ skal være kirurgisk fikseret. Muskelspredningen er dog let behandles.

Trin 1

Resten af ​​det skadede område. Slap af og løft det skadede ben. Dette er nøglen til helbredelsen ordentligt.

Trin 2

Is den skadede quadriceps muskel umiddelbart efter skaden. Du skal isen skaden for at forhindre massiv indre blødning og hævelse i låret. Is det skadede område i 20 minutter, og hvile det i 20 minutter. Gør denne isning regiment mens vågen i mindst fire til fem dage.

Trin 3

Komprimér det skadede område ved hjælp af sekventielle wraps med et ace bandage eller en kommercielt tilgængelig trækhylse. Bær ombrydningen så ofte som muligt i fire til syv dage, indtil hævelsen er faldet. Fortsæt med at pakke den skadede quadriceps muskel, mens du udfører fysiske aktiviteter i op til 90 dage.

Trin 4

Brug krykker, hvis skaden er alvorlig. Brug af krykker vil holde vægt væk fra det skadede område. Dette vil fremskynde helingsprocessen.

Trin 5

Begynd at bruge varme, efter at hævelsen er gået. Brug varmen før du træner. Varm adductor muskel, strække den og derefter isen skaden igen efter stretching. Udfør dette regiment så ofte som nødvendigt, indtil skaden føles bedre.

Trin 6

Brug styringsprogrammet med resistent lige benopdækning og resistent knæudvidelse

Del:
Kommentarer